EM-kisojen lippuhuutokauppa on täällä!

Nyt on tarjolla ainutlaatuinen mahdollisuus päästä paikan päälle kokemaan EM-kisojen huikeat ottelut Vantaalla. Huuda liput valitsemaasi otteluun ja teet samalla hyväntekeväisyyttä.

Koronarajoitusten jatkuessa tiukkoina joudumme valitettavasti pelaamaan ensimmäiset Suomessa koskaan järjestetyt aikuisten EM-kisat lähes ilman yleisöä.

Tyhjyyttään ammottava Energia Areenan 2500 hengen katsomo tarjoaa turvalliset puitteet huippupeleistä nauttimiseen, sillä saamme ottaa peleihin vain 10 katsojaa. Osa paikoista on varattu tapahtuman yhteistyökumppaneiden käyttöön, mutta saimme järjestettyä myös erän lippuja yleiseen huutokauppaan.

Käsillä on täysin poikkeuksellinen mahdollisuus päästä katsomaan maailman parhaita pelaajia paikan päälle.

Sekajoukkueiden EM-kisat pelataan Vantaan Energia Areenalla 16.-20.2. ja kisa tulee olemaan todella korkeatasoinen, sillä kaikki maat ovat ilmoittaneet Suomeen ykköskokoonpanonsa ja Vantaalla nähtäneen mm. lukuisia World Tour -finaaleissa viime viikolla esiintyneitä pelaajia ja pareja – Axelsen, Antonsen, Gicquel, Delrue, Ivanov ja Sozonov muutamia mainitaksemme.

Huutokaupattavana on kahden lipun paketit seuraaviin otteluihin

TI 16.2. klo 18 Tanska-SUOMI & Skotlanti-Saksa
VOITTAVA TARJOUS: 350 €

KE 17.2. klo 18 Skotlanti-SUOMI & Tanska-Saksa
VOITTAVA TARJOUS: 300€

TO 18.2. klo 18 Saksa-SUOMI & Tanska-Skotlanti
VOITTAVA TARJOUS: 210€

PE 19.2. klo 13 Välierä 1
VOITTAVA TARJOUS: 160€

PE 19.2. klo 18 Välierä 2
VOITTAVA TARJOUS: 280€

LA 20.2. klo 15 Loppuottelu
VOITTAVA TARJOUS: 360€

Kahden lipun paketin lähtöhinta on 100 euroa. Minimikorotus on 10 euroa. 

Tarjoamme katsomoon popparit ja virvokkeet kisatunnelman maksimoimiseksi.

Huutokauppaan voi osallistua lähettämällä oman tarjouksen sähköpostilla toimisto@sulkapallo.fi -osoitteeseen ti 9.2 klo 16 mennessä tai 15 minuuttia viimeisen huudon jälkeen. Muista yksilöidä mihin otteluun teet tarjouksen. Päivitämme tälle sivulle ajantasaisen tilanteen, joten seuraamalla artikkelia voit halutessasi myös korottaa tarjoustasi.

Huutokaupan tulot ohjataan liiton uuteen BECOME-rahastoon, josta jaetaan tukea kilpapelaajiemme kilpailu- ja harjoitusleirikustannuksiin sekä vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten sulkapalloharrastuksen tukemiseen.

PS. Katsomoon pääseminen ei vaadi koronatestausta, mutta hallissa tulee käyttää maskia ja huolehtia turvaväleistä.

Yhteistyössä