EMTC21: Saksa niputti Suomen – nämä maat kohtaavat välierissä

Sulkapallon sekajoukkkueiden EM-kisojen kolmas päivä tarjosi huikeita matseja  Yle Areenassa.

Saksa oli tänään Suomea vahvempi kaikissa otteluissa. Illan jännittävin erä nähtiin miesten nelinpelissä, jossa Anton Kaisti ja Eetu Heino melkein onnistuivat viemään pelin kolmanteen erään. Johannes Pistorius ja Marvin Seidel sinetöivät kuitenkin voittonsa lukemin 21-9 26-24.

-Nella Nyqvist pelasi todella hyvin Yvonne Litä vastaan naisten kaksinpelissä ja on suuri tulevaisuuden lupaus Suomelle. Kalle alisuoriutui ottelussaan Fabian Rothia vastaan. Hän yritti päästä vastustajan painostuksen alta pois, mutta Roth pelasi hyvin. Miesten tuplassa suoritus parani eilisestä, mutta peliin olisi tarvittu lisää johdonmukaisuutta. Naisten tuplassa ja sekanelinpelissä yritimme parhaamme, mutta se ei tällä kertaa riittänyt. Voiton mahdollisuudet oli olemassa, päävalmentaja Teguh Santoso kommentoi.

Huomisissa välierissä Ranska kohtaa Venäjän klo 13 ja Tanska Saksan klo 18.

Molempia välieriä voi seurata Yle Areenasta, selostajina Jesper Von Hertzen, Sonja Pekkola ja Ville Lång.

Suomen ottelut ja tulokset

Yhteistyössä