EMTC21: Finaalissa kohtaavat Ranska ja Tanska

Sulkapallon sekajoukkueiden EM-kisojen semifinaalit tarjosivat  uskomatonta jännitystä Yle Areenassa.

Ensimmäisessä semifinaalissa kohtasivat Ranska ja Venäjä. Ottelu kesti yli viisi ja puolituntia. Finaalipaikka ratkaistiin lopulta sekanelinpelillä, jossa Thom Gicquel ja Delphine Delrue voittivat Rodion Alimovin ja Alina Davletovan 18-21 21-15 21-9.

Kaikki Ranska-Venäjä ottelun tulokset

Illan toinen ottelu Tanskan ja Saksan välillä venyi puolen yön hujakoille. Tanska pelasi omiin nimiinsä molemmat singelit. Saksa oli parempi sekanelinpelissä ja miesten tuplassa. Viimeisenä pelattu naisten nelinpeli ratkaisi siis finaalipaikan. Lähes puolitoistatuntinen jännitysnäytelmä ratkesi lopulta kolmannessa erässsä Tanskan Maiken Fruergaardin ja Amalie Magelundin hyväksi 21-19.

Mikäli Saksa olisi onnistunut tiputtamaan hallitsevan mestarin Tanskan olisi tämä ollut ensimmäinen kerta vuoden 1982 jälkeen, kun Tanskaa ei olisi nähty sekajoukkueiden EM-kisojen finaalissa.

Kaikki Tanska-Saksa ottelun tulokset

Huomenna klo 15 alkavaa finaalia voi seurata suorana YLE Areenasta.
Selostajina Jesper Von Hertzen ja Pontus Jäntti.

Lisäksi TV2 lähettää finaalikoosteen klo 21 alkaen.

Yhteistyössä