Toisen asteen urheiluoppilaitoshaku on käynnissä

Urheiluoppilaitoshaku 23.2-23.3.2021

Yhteishaku alkoi 23.2.2021 ja päättyy 23.3.2021 klo 15 Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa opintopolku.fi. Myös tarkemmat hakuohjeet löytyvät sivustolta.

Urheiluoppilaitokseen haettaessa urheilijan tulee lisäksi toimittaa Urheiluoppilaitosten hakulomake 2021 yhteishaun päättymiseen mennessä haettavaan urheiluoppilaitokseen.

Ammatillisiin urheiluoppilaitoksiin voi hakea myös jatkuvan haun menettelyllä, joka toimii koko lukuvuoden ajan.

HUOM! Varmista aina hakuohjeet, aikataulu, mahdollinen oppilaitoksen oma hakulomake ja vaadittavat liitteet oppilaitoksen verkkosivuilta tai ota tarvittaessa yhteys oppilaitoksen urheilukoordinaattoriin. Huomioithan myös, että urheiluoppilaitoksen hakulomakkeeseen tarvitaan valmentajan ja/tai seuran lausunto (Hakulomake urheiluoppilaitokseen 2021, sivu 2(2)).

Hakulomakkeet:

Urheiluoppilaitosten hakulomake 2021

Ansökningsblankett idrottsskolor 2021

Urheiluoppilaitosten opiskelijavalinnan hakuprosessi ja -kriteerit 2021

Lisätietoa toisen asteen urheiluoppilaitoshausta

Märsky on ollut perinteisesti normaali päivälukio, jonka yhteydessä on toiminut urheilulukio. Uuden kampuksen myötä Märskystä tulee eräänlainen hybridimalli normaalista päivälukiosta ja sisäoppilaitoksesta. Ohessa esite uusille hakijoille, joka hieman avaa uutta tilannetta. Esitteessä on myös ajankohdat koulun avointen ovien tilaisuuksiin, jotka ajan hengen mukaisesti järjestetään sähköisenä.

Märskyn opiskelijaksi otto laajenee niin, että urheilulukioon tullaan ottamaan ensi kevään yhteishaussa 160 urheilijaa (ennen 130) ja keskiarvopuolelle 110 opiskelijaa (ennen 80).

Marskyn-esite-2021

Yhteistyössä