Seuroille markkinointi- ja viestintä – webinaareja

Mailapeliliitot (tennis, squash, sulkapallo ja pöytätennis) järjestävät jäsenseuroilleen huhtikuussa yhteisiä markkinointiin ja viestintään keskittyviä maksuttomia seurawebinaareja. Puhujina ovat markkinointi-, viestintä- ja tapahtumapalveluja urheiluseuroille ja lajiliitoille tarjoavan Askel Sportsin asiantuntijat.

Webinaarit koostuvat kahdesta osasta. Ensimmäinen osa sisältää tiiviit puheenvuorot neljästä eri markkinoinnin ja viestinnän aihealueesta, kun taas toisessa osassa syvennytään aiheisiin tarkemmin ja käydään läpi seurojen omia tilanteita. Webinaareissa keskitytään mailapeliseurojen toimintaympäristöön ja -maailmaan.

Webinaarien ensimmäinen osa järjestetään ti 6.4. Isompien seurojen webinaariin voivat osallistua ammattimaiset seurat, joilla on palkattuja valmentajia tai toimihenkilöitä. Pienempien seurojen webinaari on tähdätty vapaaehtoispohjalta toimiville seuroille, joilla on maksimissaan tuntityötä tekeviä valmentajia.

Mukaan voi ilmoittautua tämän linkin kautta viimeistään ke 31.3. Ilmoittautuneille lähetetään Teams-kutsu torstaina 1.4.

Webinaarien toinen osa järjestetään torstaina 22.4. klo 17-19. Sen ohjelma tarkentuu myöhemmin, mutta se mukailee ensimmäisen osan sisältöjä.

Tästä löydät lisää tietoa webinaarien tarkemmasta sisällöstä: Mailapeliseuran markkinointi 2020- luvulla

 

 

Yhteistyössä