Sulkapalloliitto vahvistaa huippu-urheiluosaamista

Toiminnanjohtaja Ville Valorinta on kutsunut Jari Erikssonin kokoamaan ja johtamaan uutta huippusulkapallon ohjausryhmää, jonka keskeisenä tehtävänä on linjata ne periaatteet ja toimintatavat, joilla varmistetaan suomalaisen huippusulkapallon kehittyminen kohti maailman kärkeä. Ohjausryhmä arvioi liiton nykyisen Valmennuskeskustoiminnan ja määrittää sellaiset toimintamallit, joilla varmistetaan liiton resurssien optimaalinen käyttö junioritoiminnassa ja ammattilaisuraan tähtäävien ja ammattilaisina jo pelaavien urheilijoiden tukemiseksi. Ohjausryhmällä on tärkeä rooli liiton tulevan päävalmentajan toimenkuvan määrittelyssä ja rekrytoinnissa myöhemmin tänä vuonna. Ohjausryhmä tulee hyödyntämään toiminnan suunnittelussa ja päätöksenteossa monipuolisesti sekä sulkapallon että muita huippu-urheilun asiantuntijoita.

Ohjausryhmän kokoonpano julkaistaan myöhemmin. Toiminnanjohtaja on liiton edustaja ryhmän kokouksissa. Ohjausryhmä raportoi Sulkapalloliiton hallitukselle.

Yhteistyössä