Liitto tiedottaa

Koronatilanteen jatkuminen aiheuttaa muutoksia myös Sulkapalloliiton toimintaan. Vantaan Energia Areena otetaan alkusyksyyn asti rokotuskäyttöön ja joudumme näin ollen vuoden 2021 osalta etsimään uuden tapahtumapaikan SM-kisalle ja mahdollisesti myös Finnish Openille. SM-kisat tullaan siirtämään tämän hetken näkymiin perustuen kesäkuulta elokuulle (19.-21.8.), sillä haluamme pelata kisat koronan jälkeen yleisön edessä ja rakentaa hienon tapahtuman koko sulkapalloyhteisölle. Tiedotamme SM-kisojen toteutumisesta ja tapahtumapaikasta mahdollisimman pian. Finnish Open pelataan tämän hetken tiedon mukaan alkuperäisessä aikataulussa syyskuussa, paikka vahvistetaan myöhemmin.

Viranomaisten asettama sulkutila rajoittaa merkittävästi mahdollisuuksia pelata ja harjoitella. Liitto toimii saatujen ohjeiden ja määräysten mukaisesti ja Valmennuskeskuksen osalta olemme saaneet Urhealta ja Helsingin kaupungilta harjoitteluluvan niille pelaajille, jotka valmistautuvat tämän vuoden aikana pelattaviin arvokilpailuihin (EM, MM, olympialaiset). Liiton toimivalta ei ulotu yksityisiin halleihin ja suosituksemme on noudattaa kaikessa toiminnassa viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä.

Jari Erikssonin kokoamaan huippusulkapallon selvitysryhmään on saatu mukaan Jyri Aalto, Nanna Vainio ja Joonas Lepistö. Lisäksi ryhmän toimintaan osallistuvat Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön lajivastaavaa Jani Tanskanen ja liiton toimitusjohtaja Ville Valorinta.

Sulkapalloliitossa on toteutettu maaliskuussa organisaatiouudistus, jonka myötä palvelupäällikön tehtävä on lakkautettu. Tähän muutokseen liittyen Tommi Saksan työsuhde liitossa päättyy kesän aikana. Liiton organisaatio ja hallitus kiittävät Tommia hänen tekemästään työstä suomalaisen sulkapallon eteen. Toivotamme onnea uusiin haasteisiin!

Liitolla on käynnissä verkkosivu-uudistus, jonka johdosta päivitämme vanhoille sivuille enää uutisia. Uudet sivut aukeavat pian ja nyt etsimme noin 10 hengen tiimiä antamaan meille kommentteja sivujen loppusilauksia varten. Jos olet kiinnostunut testailemaan sivuja ja antamaan palautetta laita whatsappia Annikalle numeroon 040 7368900. Testaajat palkitaan pienillä adidaksen tuotepaketeilla urakan päätyttyä.

Yhteistyössä