Kesällä ratkotaan AirBadmintonin seurakuninkuus!

BWF on kehittänyt AirBadmintonia reippaammin joukkuepelaamisen suuntaan ja Sulkapalloliitto on tarjonnut heille yhdessä Savon Sulan kanssa elokuussa järjestettävää Sunsets Kuopio -tapahtumaa mahdollisuudeksi pilotoida ”Relay Team Event” -konseptia. Sunsets Kuopio on Suomen suurin urheilun ja viihteen ilmaistapahtuma. Tapahtuma järjestetään elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 6.-7.8.2021 Kuopion sataman alueella. Sunsets Kuopio kokoaa Kuopion sataman alueelle osallistujat yli kymmenestä eri lajista. Eri lajitapahtumat täyttävät koko Kuopion satama-alueen, jossa nähdään jälleen aiempia vuosia hienompi kattaus tekemistä, viihdettä ja artisteja. Yleisölle kaikki tämä on nähtävissä ja koettavissa maksutta.

AirBadminton Club Championshipsissä peliformaatti eli yhden ottelun sisältö on seuraava:

1 x miesten nelinpeli

1 x naisten nelinpeli

1 x sekanelipeli

1 x kuusinpeli niin, että 2 miestä ja 1 nainen

1 x kuusinpeli niin, että 2 naista ja 1 mies

Ei siis lainkaan kaksinpelejä.

Joukkueen minimikoko on 2 miestä ja 2 naista, maksimikoko 4 miestä ja 4 naista. Jokaisen joukkueen jäsenen on pelattava vähintään yhdessä pelissä per ottelu. Koska kyseessä on seuramestaruus, kaikkien joukkueen jäsenten tulee kuulua samaan seuraan. Kyseessä on avoin kisa eli ei luokkarajoituksia.

Kisaan voi nyt ilmoittautua (saa olla useampi joukkue per seura).

Kuusi ensimmäisenä ilmoittautuvaa seuraa saa veloituksetta omakseen AirBadminton-harjoitussetin eli verkon + rajat + uusia AirBadminton-sulkia (mallia on päivitetty). Näillä välineillä mahdollistuu paitsi kisaan valmistautuminen, myös hauskat kesätreenit vaikka seuran junnuleireillä.

Osallistumisensa ovat tähän mennessä jo vahvistaneet Mansen Sulka, Tapion Sulka, Savon Sulka ja Espoon Sulkapallo-Badminton.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Ilmoittautuminen päättyy ma 17.5. Välinepaketit jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Love all – play!

Yhteistyössä