KV-kisailmoittautumiset

Kansainvälisten (ainakin BE Circuit) kisojen ilmoittautumisia aletaan hiljakseen availla. Itävaltaan joo kiire!. Katso tästä mikä on suunnitelma ja mistä ohjeet ja linkit löytyvät.

Automaattisena virkamiehen manuaalityönä avataan ensisijaisesti pelattavaksi ilmoitettuja BWF/BE kalenterissa olevia BE Circuit kilpailuita, aikuiset ja U19 (BWF Grade 3) kilpailuita 30.6. saakka. Tämä takaraja siksi, että ilmoittautujalla tulee olla voimassa oleva lisenssi ilmoittautuessaan ja lisenssit ovat myynnissä nyt vain kevääksi.

Grade 2 kisoista toivotaan pelaajilta HYVISSÄ AJOIN suunnitelmaa tai tietoa tarpeesta ja niitä kisoja avataan ilmoitusten mukaan. Jos joku intoutuu ihan Grade 1 kisaan, se käsitellään erikseen, lisätietoja toimisto@sulkapallo.fi

BWF sivuston kilpailutasot löytyvät täältä.

Käytänteet ilmoittautumiseen ja mahdollisiin poisjäänteihin löytyvät sivulta https://www.sulkapallo.fi/kilpailija/ulkomaan-kilpailuilmoittautumiset/ – siellä merkittävä tieto tähän on se, että Suomessa kilpailuilmoittautuminen tapahtuu annettuun ajankohtaan mennessä vain linkin osoittamalla lomakkeella. Tuo Suomessa käytettävä ajankohta on tasan viikkoa aiemmin kuin BWF/BE sivuston näyttämä Entry deadline, ihan käytännön syistä. Muuta tapaa tai ajankohtaa ilmoittautumisille ei 22.4.2021 alkaen taas ole.
Sivuston ohjeet kannattaa katsastaa, koska jos Grade 1 -tasolla BWF on hinnoitellut esimerkiksi poisjäännin sen ajankohdan mukaan hintaan starttimaksu – 250,- USD / per pelimuoto. Ilmoittamaton poisjäänti jopa 500,- USD – on kannattavaa olla tarkka.

Varsinaiset linkit ilmoittautumislomakkeelle löytyvät tältä sivulta. Sinne myös lisätään ilmoitetut pelaajat innokkaiden seuraajien löydettäväksi ja pelaajille tiedoksi tarkastusta varten 1-3 pv kotimaan ilmoittautumisen päätyttyä.

Yhteistyössä