Suomalaispelaajilla voitokas avauspäivä EM-kisoissa

Sulkapallon EM-kisat alkoivat tänään Kiovassa.

Suomalaispelaajat voittivat tänään avausvastustajansa sekä miesten kaksinpelissä että miesten nelinpelissä.

Milan Dratva – Eetu Heino 21-14 9-21 9-21

-Eetu oli ensimmäisessä erässä vähän myöhässä koko ajan, mutta pelin edetessä hän sai hyvän kontrollin pelaamiseen. Toinen ja kolmas erä olivat hyviä, päävalmentaja Teguh Santoso kommentoi.

-Tahmea alku, mutta sitten kun lähti käyntiin, niin tuli lopulta suhteellisen helposti. Hieno fiilis taas pelata kisaa, Heino kertoi.

Andreas Ioannou & Christakin Temeras – Anton Monnberg & Jesper Paul 8-21 6-21

-Anton ja Jesper pelasivat hyvin ja avausvastustajat olivat sopivia jatkopeleihin valmistautumista varten, Santoso mietti.

-Pelattiin Jesperin kanssa hyvin tänään. Vaikka halli on aika iso, oli siellä melko helppo pelata. Pallot oli tosin hitaita, niin se saattoi helpottaa pelaamista. Hyvin saatiin kuitenkin tuntumaa niihin seuraavaa peliä ajatellen, Anton Monnberg kertoi.

-Hyvä peli oli meiltä. Saatiin hyvä tuntuma miten meidän kannattaa seuraavassa pelissä pelata. Täällä Kiovassa Järjestelyt on olleet varmaan niin hyviä, kuin saa tai voi olla. Vähän ikävää on kyllä, kun ei hotellihuoneesta saa poistua muuten kuin peliin menoon ja hotellin ravintolaan. Olisi kiva päästä katsomaan muitakin pelejä. Muutenkin vähän kankeeksi tulee kun huoneessaan vaan lojuu, Jesper Paul kertoi.

Kaikkia pelejä on mahdollista seurata livenä badmintoneurope.tv

Huomenna luvassa Heinon ja Koljosen singelit, sekä Anton Kaistin ja Alzbeta Basovan mixti. Miesten nelinpelit jatkuvat torstaina.

Kaikki ottelut ja tulokset

Yhteistyössä