Koljonen lunasti puolivälieräpaikan EM-kisoissa!

Kalle Koljonen eteni tänään Sulkapallon EM-kisoissa kvartseihin kukistettuaan sijoitetun pelaajan, Toma Popov Juniorin 21-12 21-17. Kyseessä on Koljosen ensimmäinen kvartsipaikka aikuisiällä henkilökohtaisissa arvokisoissa.

-No fiiliksethän on ihan mahtavat tällä hetkellä! Peli oli tosi hyvää tänään. Ensimmäisessä erässä olin paljon enemmän hereillä ja se yllätti ranskalaisen täysin. Toisessa erässä Popov alkoi pelata enemmän verkolla ja mä nostelin hiukan liikaa. Erän lopussa pystyin itse ottamaan verkon haltuun ja sitä myöden pisteitä tuli tasaiseen tahtiin ja lopulta voitto, hän kommentoi Kiovasta.

Muut suomalaispelaajat karsiutuivat tänään jatkosta, kaikki erittäin vahvojen pelien päätteeksi.

-Olen onnellinen tämän päivän suorituksista. Kaikki pelaajat onnistuivat todella hyvin. Miesten tuplassa Anton ja Jesper, Kaisti Basovan kanssa ja Eetu pelasivat kaikki niin hyvin, että pelit olisi voineet ratketa toisinkin päin. Kallen pelissä onnistui varsinkin pelin kokoaminen ja kontrollin palauttaminen toisen erän puolivälin jälkeen. Hän onnistui viemään peliä, ratkaisemaan pisteitä ja lopulta voittamaan. Huominen matsi Gemkeä vastaan tulee olemaan kova, mutta toivon, että Kalle pysyy rauhallisena kentällä ja pelaa kurinalaisesti piste kerrallaan, päävalmentaja Teguh Santoso kertoi.

Kalle kohtaa huomenna kisan kolmanneksi sijoitetun, tanskalaisen Rasmus Gemken.

Suomalaisten tulokset tänään

Kalle Koljonen – Toma Popov Junior 21-12 21-17
Brice Leverdez – Eetu Heino 21-13 20-22 21-16
Anton Monnberg & Jesper Paul – Matthew Clare & Max Flynn 11-21 21-15 12-21
Marcus Ellis & Lauren Smith – Anton Kaisti & Alzbeta Basova 21-17 21-18

Kaikki ottelut ja tulokset

Seuraa matseja suorana badmintoneurope.tv

Kuvat Badminton Europe/Yevhen Lieskov

Yhteistyössä