Sulkapalloleirit kutsuvat liikunnalliseen kesään!

Sulkapallo on maailman toiseksi harrastetuin laji heti jalkapallon jälkeen. Se sopii kaikille, sillä aloituskynnys on matala. Peli on heti mielekästä, mutta sulkapallo tarjoaa loputtomasti kehitettävää. Sulkapallo on maailman nopein pallopeli, sulka lentää lähes 500 kilometriä tunnissa. Yhden ottelun aikana pelaaja voi juosta jopa kuusi kilometriä. Tiesitkö, että sulkapallo tekee hyvää myös mielelle? Se tyhjentää pään muista ajatuksista ja vaatii taktista älyä.

Suomessa toimii 107 sulkapalloseuraa, jotka tarjoavat monipuolisesti valmennusta lapsista aikuisiin, harraste- ja kilpatasolla.

Tämän hetkisen epidemiatilanteen valossa näyttää siltä, että lapset pääsevät viettämään liikunnallisia kesäleiriviikkoja sulkapallon parissa ympäri Suomea. Tsekkaa Sulkapalloliiton kesäleirikoosteesta, mitä on tarjolla omalla paikkakunnallasi ja lähde kokeilemaan lajia, josta Suomessa on ponnistettu jopa EM-mitaleille saakka.

-Muistelen olleeni 8-vuotias, kun osallistuin sulkapallon kesäleirille ensimmäistä kertaa. Leirikesistä on jäänyt eniten mieleen kiva porukka, leirillä sai lajiharjoittelun lomassa uusia ystäviä ja omien seurakavereiden kanssa pääsi kokeilemaan muitakin lajeja, kuin sulkapalloa, tuore EM-mitalisti Kalle Koljonen muistelee.

Tässä tulee Sulkapallon kesäleiritarjonta vuonna 2021!

PÄÄKAUPUNKISEUTU

BADMINTON UNITED

ESPOON SULKAPALLO-BADMINTON

HELSINGFORS BADMINTON CLUB

PONTUS JÄNTTI SULKAPALLOKOULU

SMASH-SULKIS

Smash-Sulkis järjestää kesällä Team Sportia – Mailapelileirin 7-14 -vuotiaille ma-pe klo 9.00-15.00 viikoilla 23, 24, 31 ja 32 (ma-ti) Itä-Helsingissä. Kurssipäivä sisältää ainakin 2,5h sulkapalloa ja 2,5h muita mailapelejä, sekä lämpimän lounaan. Tervetuloa mukaan syventymään sulkapallon saloihin, sekä tutustumaan monipuolisesti myös muihin mailapeleihin! 

MUU SUOMI

LOB-82

 

MANSEN SULKA

PARAISTEN BADMINTON

JYVÄSKYLÄN SULKAPALLOSEURA

JySS ei järjestä leirejä kesällä, mutta pyrimme järjestämään muuten kattavaa toimintaa kesän aikana.

Yhteistyössä