Ilmoittautuminen Coach Tourille on alkanut!

COACH TOUR 2021 on valmentajakoulutuskiertue, jonka tavoitteena on kouluttaa 100 uutta BWF 1-tason valmentajaa Suomeen. Koulutuksesta vastaavat hollantilaiset tähtikouluttajat Martijn Van Dooremalen ja Judith Meulendijks sekä Tampereen lahja suomalaiselle sulkapallolle Pekka Rantanen. Martin toimi 28 vuoden ajan Hollannin maajoukkueen päävalmentajana, on valmentanut pelaajia yli 60 Euroopan mestaruuteen sekä Mia Audinan olympiahopealle Ateenassa vuonna 2004. Judith on parhaimmillaan maailmanlistan sijalla 19 komeillut olympiaurheilija, joka voitti urallaan 11 kansainvälistä mestaruutta sekä pelasi Hollannin naisten joukkueiden MM-mitaleille kahdesti ja EM-mitaleille kolmesti. Judith työskentelee tällä hetkellä päävalmentajana Slovakiassa. Sekä Martin että Judith ovat erittäin sosiaalisia ja innostavia kouluttajia ja esim. Badminton Europe tekee heidän kanssaan tiivistä yhteistyötä.

COACH TOUR 2021 rantautuu syksyn aikana 4 eri paikkakunnalle, missä BWF 1-tason valmentajapätevyys on mahdollista suorittaa yhden pitkän viikonlopun aikana (to-su). Sulkapalloliiton yhteistyökumppani Y-säätiö on mukana lisäämässä resursseja seuroihin – koulutus on osallistujille maksuton!

Jokaisessa koulutuksessa on tilaa noin 20 osallistujalle. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu nyt syksyn kiertueelle! Paikkakunnat ja ajankohdat ovat:

  1. Pääkaupunkiseutu 21.-24.10.
  2. Turku 11.-14.11.
  3. Tampere 18.-21.11.
  4. Jyväskylä 16.-19.12.

Täällä kaikki Coach Tour 2021 ilmoittautumislinkit

Yhteistyössä