Kilpailukalenteri 2021-2022

Kilpailukalenterin luettelomuotoinen versio on julkaistu 29.6.2021 ja löytyy

perinteikkäästi samannimiseltä sivulta: Kilpailukalenteri

Tietoteknisestä syystä kaikkia kilpailuita ei voida vielä julkaista Tournamentsoftwareen pientä teknistä korjausta odotellessa. Korjaus tulee viimeistään tiistaina 6.7.2021. Siihen saakka kilpailuiden julkaisujärjestys on hyvin satunnainen, ei kronologinen kilpailun ajankohtaan.

Julkaisun edetessä luettelomuitoiseen kalenteriin lisätään linkki ilmoittautumis-, aikataulu- ja tulossivulle Tournamentsoftwareen mahdollisimman pian. Vaikka linkki puuttuisi, kilpailu saattaa olla jo julkaistu, joten paras paikka kisojen etsintään on: https://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/tournaments

Lisätiedot ja kysymykset. kilpailut@sulkapallo.fi

Yhteistyössä