Tule mukaan tekemään ainutkertaista MM-kisaa!

Suomalaisessa urheilussa koetaan ainutlaatuinen hetki tänä syksynä, kun sulkapallon sekajoukkueiden MM-kilpailut pelataan 26.9-3.10.2021 Vantaalla. Tämä myös Sudirman Cup -nimellä tunnettu kisa tuo Suomeen 16 huippujoukkuetta kisaamaan kahdeksan päivän sulkapallospektaakkeliin ja mukana ovat ennakkotietojen mukaan lähes kaikki eri pelimuotojen TOP 10 -pelaajat.

Kokoontumisrajoitukset ovat vielä syksyn osalta epäselviä, joten parhaat mahdollisuudet varmistaa supertähtien näkeminen livenä on tulla kisaan vapaaehtoiseksi.

Etsimme upeaan kisatiimiin vapaaehtoisia toteuttamaan kaikkien aikojen sulkapallotapahtumaa. Tässä vaiheessa haemme ensisijaisesti henkilöitä, jotka pystyvät olemaan mukana yhteensä 6-11 päivää.

Volunteer Wizard
Hallinnoit vapaaehtoisilmoittautumisia (mm. rajatuomarit), rakennat aikataulutukset ja vastaat viestinnästä vapaaehtoisten kanssa ennen kisoja ja niiden aikana.

Venue Torpedo
Vastaat kisan aikana hallilla kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta. Toimit järjestäjien, BWF:n, tuomareiden ja tv-tuotannon apuna ja varmistat, että kaikki sujuu kuin tanssi.

Carpet Masters
Mattotiimi mahdollistaa parhaat mahdolliset olosuhteet maailman parhaille pelaajille. Mattotiimin ylijohtajana eli Carpet Kinginä toimii Matti Mäenpää.

Merchant Area Magician
Autat rakentamaan halliin upean myyntialueen ja olet kauppiaiden oikea ja vasen käsi kisan aikana.

Pirkko #2 at Pirkko’s Cafe
Toimit Pirkon apuna hänen nimeään kantavassa maailmankuulussa toimitsijakahviossa, joka vastaa MM-kisoissa myös players’ loungesta.

Practise Schedule Master
Olet joukkueiden yhteyshenkilö harjoituskenttien osalta, pidät yllä varauskalenteria ja varmistat että kaikilla on hyvät ja tasapuoliset harjoittelumahdollisuudet ennen kisaa ja sen aikana.

Very Important Person
Vastaat VIP-loungesta ja hospitality-asiakkaista.

Queen of tickets
Toimit Almighty Access Authorityn eli Johannan apuna lippukassalla.

The Influencer
Autat Annikaa kansainvälisen ja kotimaisen median houstaamisessa sekä luot sisältöä Sulkapalloliiton ja tapahtuman kumppanien kanaviin.

The Incredibles
The Incredibles on legendaarisen Jyrki Krzywackin vetämä rajatuomareiden eliittiryhmä, joka täydentää ulkomailta saapuvaa 10 hengen rajatuomariporukkaa. Koko kisan ajaksi rajatuomarijengiin ilmoittautuvilla on mahdollisuus yöpyä kisahotellissa kansainvälisen tuotantoporukan kanssa, täysihoidolla kahden hengen huoneissa kisajärjestäjän piikkiin.

Kaikille vähintään kuudeksi päiväksi mukaan ilmoittautuville vapaaehtoisille on luvassa kisan välinesponsori Yonexin takki, kolme paitaa, housut, reppu ja kengät.

Tämä hetken All stars casting näyttää tältä:

Local deputy referee Ilkka Vainio
Local doctor Jyri Aalto
Announcer Peter Bruun
Match control Eino Kainulainen
Meeting point Björn von Veh & Ari Vartiainen
Umpire rotation Eino Väisänen
Line judge manager Jyrki Krzywacki & Maija Koivula
Shuttle control Lars Sundström & Olli Onninen
Carpet King Matti Mäenpää
Pirkko´s Café Pirkko Paavola-Häggblom
Almighty Access Authority Johanna Segercrantz-Lindholm
Lord of Logistics Alexander Lindholm

Lähde suomalaisen sulkapallon kovimpien rokkistarojen kanssa tekemään kaikkien aikojen kisa!
Ilmoittaudu nyt osoitteella events@sulkapallo.fi ja kerro meille missä roolissa ja minä aikoina tahtoisit olla mukana.
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Yhteistyössä