Sulkapalloliiton pääyhteistyökumppani Sudirman Cupissa on Supercell

Suomalainen mobiilipelien kehittäjä Supercell on Sulkapalloliiton pääkumppani tulevassa 2021 TotalEnergies BWF Sudirman Cupissa eli sekajoukkueiden MM-kisassa Vantaalla 26.9.-3.10.2021. Supercell tunnetaan ilmiömäisistä peleistään, joita ovat Hay Day, Clash of Clans, Boom Beach, Clash Royale ja Brawl Stars.

Suomalaisessa urheilussa koetaan ainutlaatuinen hetki tänä syksynä, kun sulkapallon sekajoukkueiden MM-kilpailut pelataan Vantaalla. Tämä myös Sudirman Cup -nimellä tunnettu kisa tuo Suomeen 16 huippujoukkuetta kisaamaan kahdeksan päivän sulkapallospektaakkeliin ja mukana ovat lähes kaikki eri pelimuotojen TOP 10 -pelaajat. Sudirman Cup on viimeksi pelattu Euroopassa 14 vuotta sitten.

Kisan kansainvälinen tv-lähetys tavoittaa yli puoli miljardia kotitaloutta ympäri maailmaa. Energia Areenalle rakennetaan täysin ainutlaatuiset puitteet valoista ja yhdeksän kameran tv-tuotannosta lähtien.

Kumppanuus tuo Clash Royalen, eeppisen reaaliaikaisen taistelupelin, osaksi MM-kisaa kentälle ja sen ulkopuolelle.

“Olemme innoissamme, kun voimme yhdistää kaksi maailmanluokan peliä. Sekä Clash Royale että sulkapallo tunnetaan intohimoisista pelaajistaan, jotka rakastavat hyviä matseja. Supercell luo viihdettä sadoille miljoonille kuukausittaisille pelaajille. Sudirman Cup -kumppanuuden myötä voimme tarjota viihdyttäviä hetkiä sulkapallon parissa vielä suuremmalle joukolle”, Ville Suur-Uski Supercellin business operations -tiimistä kommentoi.


Ville Suur-Uski

”Olemme erittäin iloisia saadessamme Supercellin pääkumppaniksemme Sudirman Cupiin. MM-kisat pelataan ensimmäistä kertaa Suomessa ja on arvokasta, että meillä on suomalainen maailmanlaajuinen brändi mukana. Sudirman Cup on osa BWF:n huipputapahtumien brändiä ja se toteutetaan niiden laatustandardien mukaisesti kaikilla osa-alueilla. Uskomme, että Supercell kumppanina lisää tapahtuman viihdearvoa merkittävästi, Sulkapalloliiton toimitusjohtaja Ville Valorinta toteaa.

2021 TotalEnergies BWF Sudirman Cup 26.9.-3.10.2021 Vantaa.

Yhteistyössä