MM-kisaan valmistautuva Suomen sulkapallojoukkue on valittu

2021 TotalEnergies BWF Sudirman Cup starttaa Vantaan Energia Areenalla 26.9.

Suomalaisessa urheilussa koetaan ainutlaatuinen hetki tänä syksynä, kun sulkapallon sekajoukkueiden MM-kilpailut pelataan Vantaalla. Tämä myös Sudirman Cup -nimellä tunnettu kisa tuo Suomeen maailman kovimmat joukkueet kisaamaan kahdeksan päivän sulkapallospektaakkeliin ja mukana ovat lähes kaikki eri pelimuotojen TOP 10 -pelaajat. Sudirman Cup on viimeksi pelattu Euroopassa 14 vuotta sitten, Sulkapallon MM-kisoja ei ole Suomessa pelattu koskaan aiemmin.

Suomi on isäntämaana mukana tässä sulkapallospektaakkelissa, johon saapumisensa ovat jo vahvistaneet kaikki Euroopan ja Aasian huippumaat.

Valmennuskeskuksen johto yhdessä päävalmentaja Ville Långin kanssa on nimennyt seuraavat pelaajat kisaan valmistautuvaan joukkueeseen.

Kalle Koljonen, TS

Joakim Oldorff, TS

Tony Lindelöf, TS

Nella Siilasmaa, TS

Anton Kaisti, HBC

Nella Nyqvist, HBC

Mathilda Lindholm, HBC

Jenny Nyström, HBC

Joonas Korhonen, BadU

Iikka Heino, BadU

Hanna Karkaus, BadU

Jesper Paul, ESB

Iina Suutarinen, ESB

Lopullinen kisahotelliin kirjautuva joukkue nimetään tästä listasta virallisesti 13.9. Joukkueen valmentajina kisassa toimivat päävalmentaja Ville Lång sekä apuvalmentaja Eetu Heino, joka toimii myös joukkueenjohtajana. Joukkueen valmistavaan harjoitteluun osallistuu myös liiton uusi junioripäävalmentaja Timo Koljonen.

Sudirman Cup pelataan tänä vuonna 17. kerran. Sen on voittanut 11 kertaa Kiina, neljä kertaa Korea ja kerran Indonesia.

2021 TotalEnergies BWF Sudirman Cup Vantaan Energia Areenalla 26.9-3.10.2021.

Yhteistyössä