Muutoksia Nuorten SM-kisoihin

PÄIVITYS 25.8. –  28.-29.8.2021 pelataan nuorten SM-kilpailut alkuperäisen aikataulun mukaisesti, senioreiden SM-kilpailut on ko. viikonlopulta peruttu.

Nuorten SM-kilpailu 2021 pelataan ilman yleisöä ja sekä katsomotiloissa että hallilla muutenkin noudatetaan viranomaisten ohjeita kasvomaskien ja terveysturvallisen etäisyyden suhteen. Turhaa oleskelua katsomotiloissa tulee välttää.
Enintään yksi valmentaja/pelaaja tai pelipari on sallittu.

Otteluissa ei kätellä vastustajia eikä tuomaria. Kasvomaskia tulee käyttää lämmittelyn alkuun saakka ja heti pelin päätyttyä.

Kahviossa on saatavana normaali lounas, päivän keittoa (Lohikeitto) ja muuta lämmintä suolaista. Erityistä lounasjärjestelyä ei ole ja kahvila toimii viranomaisohjeiden mukaan.
Lounaita on rajallinen määrä ja kahvilaan on ilmoitettu kilpailusta ja pelaajamäärästä mutta he pyysivät huomioimaan, että joku lounasvaihtoehto saattaa käydä vähiin tai peräti loppua mutta palvelevat parhaan kykynsä mukaan.

Arvonta, aikataulu ja tulokset

Lisätty kilpailun turvallisuusohje – Added the safety instructions for the competition:

Nuorten SM kilpailujen TERVEYSTURVALLISUUSOHJEET – Finnish junior championships’ CORONA SAFETY INSTRUCTIONS –  (.pdf  79Kt) suomeksi and in english in the same document
sisältää myös/including also

SUOMEN SULKAPALLOLIITON TURVALLISUUSOHJEISTUKSET KILPAILUTOIMINTAAN KORONATILANTEESSA
BADMINTON FINLAND’S SAFETY INSTRUCTIONS FOR COMPETITIONS DURING CORONAVIRUS

Mikäli koronatilanne helpottuu, selvitetään mahdollista korvaavaa ajankohtaa senioreiden 2021 SM-kisalle.

 

Yhteistyössä