KaaSun kisat ovat täällä taas! – tervetuloa kokemaan kaarinalainen Tuttu Juttu Show

Mikä yhdistää Carolina Marinia, Viktor Axelsenia, Hendra Setiawania, Nelly Furtadoa ja Laulavaa Lintukoiraa?


Yksikään heistä ei ole koskaan voittanut Kaarinan kansallisia sulkapallokilpailuja. Eikä ole kyllä moni muukaan, mutta tänä syksynä siihen tarjoutuu taas ainutkertainen (jo 33. kerran) mahdollisuus, kun Kaarinan Sulka kutsuu koko sulkapalloilevan Suomen glory hunterit perinteikkäälle Littoisten monitoimitalolle kisaamaan!
Kaarinan 33. Kansalliset Kilpailut 2021 järjestetään 11.-12. syyskuuta tuttuun tapaan tutussa paikassa tuttujen tyyppien toimesta. Kaikki on kuten aina ennenkin, mikään ei muutu. Jos pelit voisi pelata etukäteen, niistäkin olisi jo tulokset selvillä ja rankingpisteet plakkarissa ja kaikki voisivat nautiskella rauhassa erinomaisen kisakahvion antimista vailla stressiä otteluohjelmasta.

Tulipas siinä kirjoitettua näppärä aasinsilta suoraan puffetin mainososioon. Kun sitä lounasta tosiaan olisi taas tarjolla niin kauan kuin ruokaa riittää, ja KaaSun omien huippubaristojen silmämitalla keittämää suodatinkahvia vielä senkin jälkeen! Viimeistään kahvikupposen äärellä selviää, kuka oikeasti oli kentällä paras ja kenellä kävi suorastaan järkyttävä tuuri juuri ratkaisupalloissa ja muutenkin jos se yksi syötönpalautus ei olisi jäänyt verkkonauhaan niin tilanne olisi ollut aivan toinen että siinä se sitten ratkesi ja uusi mailakin tuntui vielä vähän vieraalta kädessä ja oli rankka työviikko takana mutta muuten olisi kyllä kääntynyt ihan eri tavalla se matsi.
Jos olet oikein tosi hyvä pelaamaan, sinun on syytä tulla Kaarinan 33. Kansallisiin Kilpailuihin 2021 ihan jo senkin takia, että naisten ja miesten korkeimpien kaksinpeliluokkien voittajat palkitaan tänäkin vuonna kuljetusliike M&M Niemen lahjoittamilla kiertopalkinnoilla. Emilia Ojala (RaSu) ja Valtteri Nieminen (Clear) ovat hallitsevia mestareita, mutta kuka vie pokaalit tällä kertaa?

Kaarinan 33. Kansallisten Kilpailujen viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 2. syyskuuta, joten vielä ehtii hyvin mukaan. Ilmoittautuminen vaatii Sulkapalloliiton lisenssin ja tapahtuu Tournamentsoftwaren kautta.

Tervetuloa Kaarinaan nauttimaan syksyn makeimmista kisoista rennossa ilmapiirissä. Nähdään Littoisissa!

Yhteistyössä