Rajoitettu erä Erik Bruunin Sudirman Cup-julistetta myyntiin!

Osta omaksi pala suomalaista sulkapallohistoriaa.

Badminton-juliste juhlistaa suomalaisen sulkapallon superkautta, joka starttaa sekajoukkueiden MM-kisalla eli Sudirman Cupilla syyskuussa.

Suomalainen sulkapallo on valmistautumassa poikkeuksellisen upeaan kauteen 2021-2022, jonka aikana Suomessa pelataan kolmet kansainväliset arvokilpailut. Sekajoukkueiden MM-kilpailu syyskuussa Vantaalla, mies- ja naisjoukkueiden EM-kilpailu helmikuussa Lahdessa ja henkilökohtainen EM-kilpailu huhtikuussa Vantaalla. Tätä juhlistamaan Sulkapalloliitto lanseeraa Erik Bruunin Badminton-julisteen neljänä eri versiona. Erik Bruunin tuotannossa urheiluaiheiden voidaan sanoa olevan harvinaisia, edellinen työ on tehty Veikkaukselle 1960-luvulla.

-Oli varsin poikkeuksellinen tehtävä. Kun kuulin miten kaunis sulkapallo rakennetaan, olin hyvin vaikuttunut. Näin unta hanhensulista ja palloista. Vauhtia ja kovaa kamppailua, siitähän pelissä on kyse ja se piti tavalla tai toisella saada näkyviin. On kunniatehtävä saada olla mukana tekemässä Sulkapalloliiton hienoa kisakautta! Erik Bruun kommentoi.

Nyt myyntiin tulevaa Sudirman Cup -julistetta on painettu rajoitettu erä ja sitä on mahdollista ostaa Bruun Designin verkkokaupasta..

Julisteen hinta on 35 euroa ja koko 50 x 100cm.

2021 TotalEnergies BWF Sudirman Cup  26.9.-3.10.

Vuonna 1950 Taideteollisesta korkeakoulusta graafikoksi valmistunut Bruun siirtyi mainostoimistotyöstä freelanceriksi 1950-luvun alussa. Alun perin hän tuli tunnetuksi ulkomainosjulisteistaan. Ne muodostivat 1950- ja 60-luvulla näkyvän osan hänen tuotannostaan. Tilaajia olivat ajan tunnetuimmat kotimaiset brändit kuten Hackman ja Hartwall. Luonnonsuojelu- ja eläinaiheet ovat olleet tärkeä osa Erik Bruunin tuotantoa. Tänä päivänä Erik Bruun on henkilö, jonka kädenjälki on liioittelematta jokaiselle suomalaiselle tuttua. Hänen töitään on painettu miljoonia kappaleita.

Yhteistyössä