Suomi avaa Sudirman Cupin Kiina-ottelulla

Sekajoukkueiden MM-kilpailun otteluohjelma on julkaistu ja lipunmyynti alkaa torstaina 9.9.

2021 TotalEnergies BWF Sudirman Cup pelataan Vantaan Energia Areenalla 26.9-3.10.2021. Suomalaisessa urheilussa koetaan ainutlaatuinen hetki tänä syksynä, kun sulkapallon MM-kilpailut pelataan ensimmäistä kertaa koskaan Suomessa. Tämä myös Sudirman Cup -nimellä tunnettu kisa tuo Suomeen 16 huippujoukkuetta kisaamaan kahdeksan päivän sulkapallospektaakkeliin. Sudirman Cup on viimeksi pelattu Euroopassa 14 vuotta sitten.

Kisan kansainvälinen tv-lähetys tavoittaa yli puoli miljardia kotitaloutta ympäri maailmaa. Energia Areenalle rakennetaan täysin ainutlaatuiset puitteet valoista ja yhdeksän kameran tv-tuotannosta lähtien.

Suomi pelaa kisan A-lohkossa ja saa vastaansa hallitsevan mestarin Kiinan, Thaimaan ja Intian. Otteluohjelma on nyt julkaistu ja Suomella on kunnia avata Sudirman Cup ottelulla Kiinaa vastaan sunnuntaina 26.9 klo 10. Maanantaina 27.9. Suomi ottaa mittaa Thaimaasta klo 16 ja keskiviikkona 29.9. vastassa on Intia klo 16. Kunkin lohkon kaksi parasta maata jatkaa pudostuspeleihin, jotka alkavat perjantaina 1.10.

Koko kisan otteluohjelma on tässä

Lipunmyynti kisaan alkaa torstaina 9.9.2021. Koronatilanteesta johtuen voimme ottaa halliin vain rajoitetun määrän katsojia. Mikäli koronarajoitukset vielä tiukkenisivat ennen tapahtumaa, myönnetään käytettävissä olevat paikat ostojärjestyksessä.

Tapahtuman lipputyypit

Päivälippu 26.9-1.10. 40 euroa, sisältää pääsyn yhden päivän ajan molemmille (klo 10 ja klo 16) kierroksille.

Päivälippu 2.-3.10. 55 euroa, sisältää pääsyn yhden päivän ajan semifinaaleihin tai finaaleihin.

VIP-lippu 26.9-3.10. 110 euroa/päivä, sisältää katsomopaikan parhailta paikoilta, VIP-loungen ruoka- ja juomatarjoilun sekä Erik Bruunin limited edition Sudirman Cup -julisteen.

Tapahtumalippu 26.9-3.10 285 euroa, kaikki matsit, kaikki kierrokset.

2021 TotalEnergies BWF Sudirman Cupin lipunmyynti starttaa to 9.9 klo 10. Game on!
Osta liput osoitteesta https://www.lippu.fi/en/artist/sulkapalloliitto/

Yhteistyössä