Suomi kaatoi Intian miesten nelinpelissä sulkapallon MM-kisoissa

Suomen viimeinen alkulohkopeli päättyi Intian 4-1 voittoon, kuitenkin kentällä nähtiin suomalaisia tähtihetkiä, kun Kalle Koljonen voitti erän Kidambi Shrikantia vastaan.

-Jos rehellisiä ollaan, niin olen pettynyt. Jalat pettivät toisen erän puolessa välissä. Sitten loppui jotenkin täysin se vauhti ja muutuin todella passiiviseksi. Vastustaja hyökkäsi aktiivisemmin, kuin minä, tämän tasoisessa pelissä se ratkaisee. On ollut kuitenkin todella hienoa pelata, kun kotiyleisö on ollut selän takana kannustamassa, Koljonen kommentoi.

Koljonen hävisi ottelun lukemin 16-21 21-14 21-11.

Kotiyleisö osoitti suosiotaan seisaallaan Vantaan Energia areenalla, kun Anton Kaisti ja Jesper Paul voittivat M. R. Arjun ja Dhruv Kapilan 22-20 21-19.

-Uskomatonta, Jesper Paul kommentoi heti pelin jälkeen.

-Onnistuimme laittamaan painetta verkolle ja syötöt onnistuivat loistavasti. Yleisön kannustus oli todella hienoa, Paul jatkoi.

Suomen historiallinen matka sekajoukkueiden MM-kisoissa eli Sudirman Cupissa päättyi tänään. Suomi hävisi kivenkovassa lohkossa Kiinalle, Thaimaalle ja Intialle.

Tänään Intia oli parempi lukemin 4-1.

Kaikki ottelut ja tulokset: https://bwfsudirmancup.bwfbadminton.com/results/3966/totalenergies-bwf-sudirman-cup-2021/2021-09-29

Huomenna torstaina pelataan viimeiset alkulohkon pelit, perjantaina puolivälierät, lauantaina välierät ja sunnuntaina kisa huipentuu finaaliin. Sudirman Cup pelataan nyt 17. kerran. Sen on voittanut 11 kertaa Kiina, neljä kertaa Korea ja kerran Indonesia.

2021 TotalEnergies BWF Sudirman Cup 26.9.-3.10.2021

Yhteistyössä