Kiina ja Japani finaaliin sulkapallon sekajoukkueiden MM-kisoissa!

Huomenna Vantaan Energia areenalla ratkeaa maailman mestaruus, kun ennakkosuosikit Kiina ja Japani kohtaavat finaalissa.

Kiina kukisti tänään semifinaalissa Korean erin 3-0 ja Japani Malesian 3-1. Illan yllättävin voitto nähtiin miesten kaksinpelin semifinaalissa, kun Malesian Lee Zii Jia kukisti maailmanlistan ykkösen, Kento Momotan suoraan kahdessa erässä 22-20 21-19.

-En pysty kuvailemaan, miltä tämä voitto tuntuu. Minulla oli tänään tunne, että voi voittaa ihan kenet tahansa. Olen todella iloinen tästä, myös Malesian joukkueen fanien puolesta, Lee Zii Jia kommentoi pelin jälkeen.

Japani veti kuitenkin pidemmän korren miesten ja naisten nelinpeleissä sekä naisten kaksinpelissä.

Hallitseva mestari Kiina pelaa huomenna finaalissa neljännentoista kerran peräkkäin. Vantaan Energia areenan kisa on historian 17. Sudirman Cup, Kiina on voittanut mestaruuden 11 kertaa. Sudirman Cup on viimeksi pelattu Euroopassa 14 vuotta sitten.

Semifinaalien tulokset:

https://bwfsudirmancup.bwfbadminton.com/results/3966/totalenergies-bwf-sudirman-cup-2021/2021-10-02

Finaali alkaa huomenna klo 13 ja sitä voit seurata suorana YLE Areenasta, jossa ottelua selostavat Jesper Von Hertzen ja Kari Hotakainen. Lisäksi kooste finaalista YLE TV2 klo 22 alkaen.

Yhteistyössä