Sulkaset hakee valmennuspäällikköä

Sulkaset ry on vuonna 1975 perustettu perinteikäs tamperelainen sulkapallon erikoisseura.

Vuosien varrella seura on kasvanut monipuoliseksi ja vireäksi yhteisöksi ja kuuluu Suomen suurimpien sulkapalloseurojen joukkoon. Nykyään seurassa on yli 200 jäsentä. Sulkaset tarjoaa harjoitusvuoroja kaikenikäisille niin perhesulkapallossa, perus- ja jatkoryhmissä kuin kilparyhmissäkin.
Sulkaset haluaa kasvaa ja kehittää toimintaansa entisestään. Tämän vuoksi haemme nyt seurallemme valmennuspäällikköä. Tehtävät ja työmäärä ovat laajasti sovittavissa hakijan osaamisalueiden ja elämäntilanteen mukaisesti. Jos sinua kiinnostaa sulkapallovalmennus ja sen kehittäminen Pirkanmaalla, ota meihin yhteyttä!
Hakuaika valmennuspäällikön tehtävään on 7.10.-21.11.2021. Hakea voit lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla johtokunta@sulkaset.fi. Tehtävän aloitus sovitaan erikseen, tavoiteaika on vuoden 2022 aikana.
Lisätiedot: Sulkasetin nykyinen päävalmentaja Teemu Ekola, puh. 040 7525 274, sähköposti teemu.ekola@gmail.com.
Yhteistyössä