FZ FORZA Finnish Junior starttaa huomenna Espoossa!

Osallistujakattaus on jopa totuttua kansainvälisempi.

Sulkapallon tulevat supertähdet kisaavat perjantaista sunnuntaihin Otahallissa Finnish Junior & Youth -kisoissa. Espoon Sulkapallo-Badminton on järjestänyt kisan jo puolen tusinaa kertaa. Kansainvälistä junnukisaa on Suomessa pelattu vuodesta 2007 alkaen.

Kentällä nähdään myös espoolainen superlupaus 17-vuotias Ananda Galvani Daniswara, joka teki SM-kisadebyyttinsä vakuuttavasti tänä syksynä kukistamalla mm. viime vuoden hopeamitalisti Iikka Heinon. Hiljattain myös Helsinki Openin miesten kaksinpelin finaalissa kaatui Henri Aarnio.

Miltä tällainen menestys tuntuu?

-Tuntuu tosi hyvältä, että pääsin puolivälieriin ensimmäisessä SM-turnauksessa. Se antoi minulle lisää motivaatiota treeneihin, kuten myös Helsinki Openin voittaminen.

Mitkä ovat urheilijana suurimmat unelmasi?

-Ison turnauksen voittaminen ja olympiamitali.

Miten valmistaudut peliin? Onko sinulla jotakin tiettyjä rutiineja ennen ottelua tai vaikka erityistä musiikkia, jota kuuntelet?

-Minulla ei ole erityistä rutiinia. Kuuntelen vain musiikkia esim. rokkia, räppiä tai poppia.

Minkälaiset asiat vaikuttavat siihen, että jaksat hyvin lähteä harjoituksiin ja edistyt hyvin?

-Se, että treeneissä on kavereita ja isäni valmentaa.

Galvan isä on indonesialainen huippuvalmentaja Teguh Santoso, joka mm. valmensi Kalle Koljosta hiljattain Tokion olympialaisissa.

Harjoitteletko ja kilpailetko yhtä mielelläsi, tai teetkö jompaakumpaa mieluummin kuin toista?

-Teen molemmat yhtä mielelläni, koska jos teen 120% treeneissä, voin tehdä 100% turnauksessa. Jokaisessa pelissä en pysty kuitenkaan 100% suoritukseen, koska joskus jännitän ennen peliä. Sen vuoksi kuuntelen musiikkia, että saan hyvä moodin.

7-8 kertaa viikossa treenaava Galva nimeää vahvuuksikseen iloisuuden, energisyyden ja motivaation.

Nimeä kaksi harrastustasi tai intohimoasi urheilun ulkopuolella.

-Tykkään katsoa F1- kilpailuja ja pelata konsolipelejä.

Pelaat ensi viikonloppuna Finnish Juniorissa. Mikä on tavoitteesi siellä?

-Tavoite on, että pystyn antamaan parhaani, koska kisaan osallistuu hyviä pelaajia monista maista. On myös kiva päästä katsomaan muiden kovia pelejä.

Edustat espoolaisseura ESB:tä, millainen seura ESB on?

– ESB on erittäin hauska seura, siellä on niin paljon hyviä pelaajia!

U19-ikäluokan Finnish Junior ja nuorempien ikäluokkien Finnish Youth ovat houkutelleet tänä vuonna Espooseen huiman kattauksen ulkomaisia pelaajia. Pelaajia on saapunut mm. Indonesiasta.

Tapahtuma jatkuu koko viikonlopun. Huippuluokan juniorisulkapalloa on tarjolla Espoon Otahallissa pe 29.10. klo 12 alkaen. Kaikissa luokissa on mukana suomalaisia superlahjakkaita junioreita. Lähde kannustamaan heitä paikan päälle, tunnelma imaisee varmasti mukaansa! Hallissa palvelee myös kahvila herkkuineen. Lisäksi tapahtuman aikana on mahdollista päivittää omat varusteet tämän syksyn trendien mukaisiksi, sillä FZ Forzan myyntiosasto palvelee koko kisan ajan.

Tiukkoja ja jännittäviä otteluita on varmasti luvassa! Halliin on vapaa pääsy.

Otteluohjelma Finnish Junior

Otteluohjelma Finnish Youth

FZ Forza Finnish Junior 29.-31.10.2021

Seuraa somessa #finnishjunior
Instagramissa @finnishjunior

Kuvat Teguh Santoso

Yhteistyössä