KUTSU Suomen Sulkapalloliiton syysliittokokoukseen

Sulkapalloliiton syysliittokokous järjestetään Sporttitalolla osoitteessa Valimotie 10, Helsinki maanantaina 22.11.2021 klo 17.

Syysliittokokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Liittohallituksessa on erovuorossa puheenjohtaja, kolme varsinaista jäsentä sekä molemmat varajäsenet.

Syysliittokokouksessa liittohallituksen erovuoroisten varsinaisten jäsenten tilalle ehdolla olevien henkilöiden on mahdollista ilmoittautua ehdokkaaksi etukäteen hallituksen päättämän aikataulun ja menettelytavan mukaisesti. Liittohallituksen jäseniksi ehdolla olevien henkilöiden ei tarvitse olla jäsenseuran jäseniä ja ehdokkaita voivat esittää jäsenseurat, jäsenseurojen jäsenet sekä ehdokkaat itse.

1.11. Liiton verkkosivuilla aukeaa ehdokasasettelulomake, jolla ehdokkaaksi voi ilmoittautua. Lomakkeen vastauksista koostetaan henkilökohtaiset esittelyt liiton verkkosivuille. Esittelyt julkaistaan sitä mukaa, kun niitä lähetetään, eli ehdokas voi itse vaikuttaa siihen, kuinka kauan ehdokasesittely on jäsenistön nähtävillä.

15.11. Ehdokasasettelu päättyy ja lomake sulkeutuu. Yhdistyslain mukaisesti ehdolle voi asettua myös kokouksen aikana, toivomme kuitenkin, että jäsenistöllä olisi yhdenvertainen mahdollisuus tutustua etukäteen kaikkiin ehdokkaisiin ja tehdä äänestyspäätös toimitetun ennakkomateriaalin perusteella.

Kokousmateriaali

Asialista SSuL syysliittokokous 211122

SSuL syysliittokokous 211122 Liite A

SSuL syysliittokokous 211122 Liite B

SSuL syysliittokokous 211122 Liite C

SSuL syysliittokokous 211122 Liite D

SSuL liittokokouksen valtakirja 211122

Kokoukseen voi osallistua etänä. Julkaisemme etäosallistumisesta ja -äänestämisestä erillisen ohjeen liiton verkkosivuilla ma 8.11.2021.

Kaikilla paikalle saapuvilla kokousedustajilla tulee olla edustamansa seuran allekirjoittama valtakirja, joka tarkastetaan ennen kokouksen alkua. Yksi henkilö voi edustaa vain yhtä seuraa. Etäosallistujat saavat myös valtakirjan toimittamiseen erillisen ohjeen.

Kahvitarjoilun vuoksi toivomme paikalle saapuvia ilmoittautumaan tilaisuuteen ke 17.11. mennessä osoitteella toimisto@sulkapallo.fi

Tervetuloa!

Yhteistyössä