Liittohallituksen ehdokasasettelu: Mika Valkonen

Sulkapalloliiton syysliittokokous järjestetään Sporttitalolla osoitteessa Valimotie 10, Helsinki ma 22.11.2021 klo 17.00.

Ehdolla liittohallitukseen on Mika Valkonen.

Järjestötoimintakokemus sulkapallon seura-, alue-, liitto- ja/tai kainsainvälisellä tasolla

Lounais-Suomen Sulkapalloyhdistys r.y. : Puheenjohtaja 2016-2019 ja 2020-. Sulkapalloseura Clear r.y. : Hallinnossa kaudesta 2016-17 josta puheenjohtajana kausi 2019-20

Mitkä ovat mielestäsi sulkapallon haasteet tulevaisuudessa?

Lajin pitkäjänteisen kasvun mahdollistaminen: Hallitilat, seurojen toiminnan tehostaminen, vapaaehtoistyö, jne.

Mitkä ovat mielestäsi sulkapallon mahdollisuudet tulevaisuudessa?

Vahvan nuorisotyön, näkyvän kilpasulkapallon ja positiivisesti osallistavan kulttuurin kautta saadaan sulkapallo kasvamaan lasten harrastuksesta koko perheen/suvun jutuksi.

Tavoitteesi Sulkapalloliiton hallitustyöskentelyssä

Päästä sisälle hallinnon haasteisiin ja osallistua näiden ratkaisemiseen rakentavassa tiimissä.

Vahvuutesi ajatellen Sulkapalloliiton hallitustyöskentelyä

Vuorovaikutustaidot ja syvä ihastuminen lajiin (lajin ulkopuolelta hypänneenä).

Mahdollisuutesi vaikuttaa sulkapalloyhteisön ulkopuolella (yhteiskuntasuhteet, verkostot jne.)

Jonkin verran on ”hiljaisena miehenä” tullut verkostoiduttua.

Syysliittokokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Liittohallituksessa on erovuorossa puheenjohtaja, kolme varsinaista jäsentä sekä molemmat varajäsenet.

Syysliittokokouksessa liittohallituksen erovuoroisten varsinaisten jäsenten tilalle ehdolla olevien henkilöiden on mahdollista ilmoittautua ehdokkaaksi etukäteen hallituksen päättämän aikataulun ja menettelytavan mukaisesti. Liittohallituksen jäseniksi ehdolla olevien henkilöiden ei tarvitse olla jäsenseuran jäseniä ja ehdokkaita voivat esittää jäsenseurat, jäsenseurojen jäsenet sekä ehdokkaat itse.

1.11. Liiton verkkosivuilla aukeaa ehdokasasettelulomake, jolla ehdokkaaksi voi ilmoittautua. Lomakkeen vastauksista koostetaan henkilökohtaiset esittelyt liiton verkkosivuille. Esittelyt julkaistaan sitä mukaa, kun niitä lähetetään, eli ehdokas voi itse vaikuttaa siihen, kuinka kauan ehdokasesittely on jäsenistön nähtävillä.

15.11. Ehdokasasettelu päättyy ja lomake sulkeutuu. Yhdistyslain mukaisesti ehdolle voi asettua myös kokouksen aikana, toivomme kuitenkin, että jäsenistöllä olisi yhdenvertainen mahdollisuus tutustua etukäteen kaikkiin ehdokkaisiin ja tehdä äänestyspäätös toimitetun ennakkomateriaalin perusteella.

Kokousmateriaali

Asialista SSuL syysliittokokous 211122

SSuL syysliittokokous 211122 Liite A

SSuL syysliittokokous 211122 Liite B

SSuL syysliittokokous 211122 Liite C

SSuL syysliittokokous 211122 Liite D

SSuL liittokokouksen valtakirja 211122

Kokoukseen voi osallistua etänä. Julkaisemme etäosallistumisesta ja -äänestämisestä erillisen ohjeen liiton verkkosivuilla ma 8.11.2021.

Kaikilla paikalle saapuvilla kokousedustajilla tulee olla edustamansa seuran allekirjoittama valtakirja, joka tarkastetaan ennen kokouksen alkua. Yksi henkilö voi edustaa vain yhtä seuraa. Etäosallistujat saavat myös valtakirjan toimittamiseen erillisen ohjeen.

Kahvitarjoilun vuoksi toivomme paikalle saapuvia ilmoittautumaan tilaisuuteen ke 17.11. mennessä osoitteella toimisto@sulkapallo.fi

Tervetuloa!

 

Yhteistyössä