Liittohallituksen ehdokasasettelu: Ilari Nurmela

Sulkapalloliiton syysliittokokous järjestetään Sporttitalolla osoitteessa Valimotie 10, Helsinki ma 22.11.2021 klo 17.00.
Ehdolla liittohallitukseen on Ilari Nurmela.

Järjestötoimintakokemus sulkapallon seura-, alue-, liitto- ja/tai kansainvälisellä tasolla

Osallistuminen eri seurojen kehitystyöhön valmentajan, kouluttajan ja seura-aktiivin roolissa aktiivisesti vuodesta 2009 lähtien. Osallistuminen liiton kehitystyöryhmiin ja vapaaehtoistehtäviin junioritoiminnan sektorilla.

Muu järjestötausta, luottamustoimet, muut tehtävät ja verkostot

Innokas kokouskuuntelija kaikenlaisessa liikunta-alan toiminnassa, Varalan Urheiluopiston LOK 96-kurssin oppilaskunnan puheenjohtaja.

Mitkä ovat mielestäsi sulkapallon haasteet tulevaisuudessa?

Tarjota merkityksellistä toimintaa kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille, jotta pelaajamäärät voivat kasvaa kaikissa eri pelaajien poluissa.

Mitkä ovat mielestäsi sulkapallon mahdollisuudet tulevaisuudessa?

Mahdollisuus kasvaa suurlajiksi, jonka kilpailua arvostetaan ja harrastamista tuetaan ympäri Suomen.

Tavoitteesi Sulkapalloliiton hallitustyöskentelyssä

Aloittaa tutustumalla toimintaan ja myöhemmin pyrkiä tuomaan omat vahvuudet esille osana hallitustiimiä.

Vahvuutesi ajatellen Sulkapalloliiton hallitustyöskentelyä

Pitkäaikainen kokemus lajin kenttätyöstä sen kautta hankittu näkemys kehityskohteista.

Mahdollisuutesi vaikuttaa sulkapalloyhteisön ulkopuolella (yhteiskuntasuhteet, verkostot jne.)

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta, liikunta-alan ammattilaisten vertaisverkosto.

Syysliittokokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Liittohallituksessa on erovuorossa puheenjohtaja, kolme varsinaista jäsentä sekä molemmat varajäsenet.

Syysliittokokouksessa liittohallituksen erovuoroisten varsinaisten jäsenten tilalle ehdolla olevien henkilöiden on mahdollista ilmoittautua ehdokkaaksi etukäteen hallituksen päättämän aikataulun ja menettelytavan mukaisesti. Liittohallituksen jäseniksi ehdolla olevien henkilöiden ei tarvitse olla jäsenseuran jäseniä ja ehdokkaita voivat esittää jäsenseurat, jäsenseurojen jäsenet sekä ehdokkaat itse.

1.11. Liiton verkkosivuilla aukeaa ehdokasasettelulomake, jolla ehdokkaaksi voi ilmoittautua. Lomakkeen vastauksista koostetaan henkilökohtaiset esittelyt liiton verkkosivuille. Esittelyt julkaistaan sitä mukaa, kun niitä lähetetään, eli ehdokas voi itse vaikuttaa siihen, kuinka kauan ehdokasesittely on jäsenistön nähtävillä.

15.11. Ehdokasasettelu päättyy ja lomake sulkeutuu. Yhdistyslain mukaisesti ehdolle voi asettua myös kokouksen aikana, toivomme kuitenkin, että jäsenistöllä olisi yhdenvertainen mahdollisuus tutustua etukäteen kaikkiin ehdokkaisiin ja tehdä äänestyspäätös toimitetun ennakkomateriaalin perusteella.

Kokousmateriaali

Asialista SSuL syysliittokokous 211122

SSuL syysliittokokous 211122 Liite A

SSuL syysliittokokous 211122 Liite B

SSuL syysliittokokous 211122 Liite C

SSuL syysliittokokous 211122 Liite D

SSuL liittokokouksen valtakirja 211122

Kokoukseen voi osallistua etänä. Julkaisemme etäosallistumisesta ja -äänestämisestä erillisen ohjeen liiton verkkosivuilla ma 8.11.2021.

Kaikilla paikalle saapuvilla kokousedustajilla tulee olla edustamansa seuran allekirjoittama valtakirja, joka tarkastetaan ennen kokouksen alkua. Yksi henkilö voi edustaa vain yhtä seuraa. Etäosallistujat saavat myös valtakirjan toimittamiseen erillisen ohjeen.

Kahvitarjoilun vuoksi toivomme paikalle saapuvia ilmoittautumaan tilaisuuteen ke 17.11. mennessä osoitteella toimisto@sulkapallo.fi

Tervetuloa!

Yhteistyössä