Carl-Johan Nyberghin terveiset senioreiden MM-kisoista osa IV

Neljäntenä kilpailupäivänä Huelvan seniorien MM-kilpailuissa seitsemälle suomalaispelaajille tuli seinä vastaan. Neljännesvälieriin selviytyi kahdeksan pelaajaa: naisista Emmi Heikkinen ja Michaela Ramstedt + 40 nelinpeliluokassa, Terhi Luola ja Paula Petäys, molemmat +55 luokan kaksinpelissä ja yhdessä nelinpelissä. Miehistä selviytyi neljännesvälieriin Tarmo Martikainen +50 luokan kaksinpelissä ja Jari ja Mika Eriksson +50 luokan nelinpelissä. Allekirjoittanut jatkaa +70 luokan nelinpelissä eteläafrikkalaisen Johan Croukampin kanssa.

Sijoitetuista pelaajista sekä Antti Koljonen että Juuso Atria hävisivät molemmat +40 luokassa kaksinpelinsä selvin numeroin. Antti oli silti tyytyväinen peliinsä, thaimaalaisvastustajan lyöntivarmuuteen ja hyvään liikkuvuuteen hän ei voinut mitään. Sijoittamaton bulgarialaispari voitti kaksinpelien jälkeen Antin ja Juuson + 40 luokan nelinpelissä luvuin 21 – 12 ja 21 – 12.

Kaikki neljännesvälieriin edenneet suomalaispelaajat voittivat ottelunsa kahdessa erässä, ja suurimmaksi osaksi hyvinkin selvin numeroin. Tarmo Matikaisen kaksinpelaaja oli vaikea, Ruotsin Magnus Gustafsson. Tarmon hieno voitto tuli kahdessa erässä luvuin 21 – 19 ja 21 – 18. Nelinpelissä Terhi Luola ja Paula Petäys pelasivat tasaisen nelinpeliottelun intialaisparia vastaan, voitto tuli sekin kahdessa erässä.

Järjestelyt kilpailuhallissa ovat sujuneet hyvin, otteluaikataulussa on hyvin pysytty. Sulkapalloa on neljän päivän ajan, pelattu kolmellatoista kentällä aamuyhdeksästä iltakymmeneen. Kun kilpailut viidentenä päivänä neljännesväliotteluilla jatkuvat, pelataan vain päähallin yhdeksällä kentällä aamukymmenestä noin iltaseitsemään.

Terveisin

Calle

 

Yhteistyössä