Tule vapaaehtoiseksi Lahden EM-kisoihin!

2022 European Men’s & Women’s Team Championships (EMWTC) + U15 European Championships

Pelipaikka: Lahti Energia Arena Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti

Ajankohta: 15.-20.2.2022

Muuta infoa: Mies- ja naisjoukkueiden EM-kilpailut on Euroopan suurin sulkapallon arvokilpailu, jonne ovat perinteisesti kokoontuneet kaikki eurooppalaiset mies- ja naisjoukkueet. Ranskassa 2020 tähän kisaan osallistui 34 mies- ja 29 naisjoukkuetta. Kilpailussa on mitalien lisäksi jaossa Euroopan paikat vuoden 2022 Thomas & Uber Cupiin eli mies- ja naisjoukkueiden MM-kisaan, joten panosta riittää.

Tulevaisuuden lupausten eli U15 EM-kisat on yleensä pelattu EMWTC:n yhteydessä ja niin tapahtuu myös Lahdessa, joten maailmantähtien lisäksi Lahdessa on mahdollisuus nähdä mahdollisia tulevia Euroopan- ja maailmanmestareita.

Puhutaan siis todella suuresta urheilujuhlasta ja Lahden kilpailuihin odotetaan lähes tuhatta pelaajaa ja taustajoukkojen jäsentä.

Kyseessä on lisäksi sikäli merkittävä tapahtuma, että EMWTC järjestetään Lahdessa ainakin toistaiseksi viimeistä kertaa tällä systeemillä, missä kaikki maat ovat suoraan mukana loppukilpailussa. Jatkossa Euroopan liitto tulee järjestämään mies- ja naisjoukkueiden kilpailuissa karsintalohkot ja erillisen loppukilpailun. Tämä on siis tällä erää viimeinen kerta, kun koko eurooppalainen huippusulkapalloyhteisö on koolla yhdessä paikassa. Haluammekin, että Lahden kisa jää kaikille osallistujille ja katsojille muistiin ainutlaatuisena ja upeana tapahtumana, josta puhutaan vielä vuosien päästäkin.

Suomi on osoittanut kykynsä järjestää sulkapallon arvokisoja huippulaadukkaasti taannoisten EM- ja MM-kisojen muodossa ja haluamme jatkaa samaa ylivertaista toimintaa myös Lahdessa. Tässä tavoitteessa vapaaehtoisilla avustajilla on korvaamaton rooli ja siksi haemmekin vapaaehtoisia seuraaviin tehtäviin:

 • rajatuomareita (ikävaatimus 15-70 v.)
 • kulunvalvonta
 • lipunmyynti ja -tarkastus
 • infopiste & joukkueiden apuna toimiminen
 • kenttien ja tilojen rakentaminen ja huolto
 • Field of Play Manager, joka vastaa pelialuueesta
 • Match Control, mm. kuuluttaminen ja shuttle control
 • muut järjestelyihin liittyvät tehtävät

Mitä odotamme:

 • aktiivista ja innokasta osallistumista järjestelyihin
 • rajatuomareilla lajituntemus on eduksi, mutta uusille järjestetään koulutus
 • mahdollisuus olla mukana päivittäin vähintään aamu- tai iltavuorossa
  • aamuvuoro klo 9-15
  • iltavuoro klo 15-21

Mitä tarjoamme:

 • mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa isoa kansainvälistä huipputapahtumaa
 • vuoron aikana ruokailu (aamuvuorossa lounas ja iltavuorossa päivällinen)
 • Pirkko´s Cafen herkut ja lämmin tunnelma
 • Yonexin t-paidat, svetarit & lippikset

Lisätietoa ja hakeminen:

 

Yhteistyössä