Kalle Koljonen voitti avausottelunsa sulkapallon MM-kisoissa

Koljonen (WR 69) voitti meksikolaisen Lino Munozin (WR 72) suoraan kahdessa erässä 21-8 21-8.

Kalle Koljonen oli tyytyväinen avausotteluun.

-Eka erä alkoi hyvin. Lino on aika kontrolloiva pelaaja ja hyökkää ympäri kenttää, mutta mulla oli selkeästi paljon nopeampi vauhti ja lopulta pystyin pelaamaan hänet kaikesta ulos hyökkäämällä tosi monipuolisesti. Tokassa erässä Lino yritti mennä epämukavuusalueelle ja hyökät paljon mua vastaan, mutta kun se ei ole sen peli, niin se teki tosi paljon helppoja virheitä. Eka erä oli multa hyvää peliä ja toka erä tuli oikeastaan sillä, että vastustaja teki virheitä ja itse pelasin ihan perus peliä, niin se riitti, Koljonen kommentoi.

Sulkapalloliiton päävalmentaja Ville Lång kommentoi peliesitystä Huelvasta.

-Oli hyvä startti. Peli meni justiinsakin suunnitelmien mukaan. Tarkoitus oli pitää Meksikon poika takakentällä ja sieltä kautta saada ote pelistä. Tämähän onnistui, koska Kallen nostot olivat timanttisia läpi pelin ja hyökkäysten variaatiot saivat valmennusjohdon suupielet nousemaan pohjoiseen. Tästä on kiva jatkaa kohti toista kierrosta. Good game ja hotel sleep nyt, Lång hehkutti.

Kallen pelit jatkuvat Huelvassa tiistaina, silloin panokset kovenevat ja vastassa on joko hollantilainen Mark Caljouw (WR 28) tai Sai Praneeth B. (WR 16) Intiasta.

Kallen ottelut ja tulokset:

https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/player.aspx?id=179f47d7-aa9a-4b74-a4dc-6abc31390757&player=187

 

Yhteistyössä