Joukkue-SM 2021 koronaohjeistus

Pahentuneen koronatilanteen vuoksi Aluehallintoviraston koronaohjeistusta tullaan tarkentamaan Joukkue-SM -kisoihin alla olevin tarkennuksin. Tarkennukset koskevat kaikkia hallille tulevia henkilöitä. Näin kunnioitamme Talihallilla jo käytössä olevaa koronaohjeistusta ja turvaamme mahdollisimman hyvin kaikki hallilla asioivat henkilöt. On hyvin tärkeää, että kaikki kisoihin osallistuvat henkilöt tutustuvat alla oleviin ohjeisiin.

  • Kisat pelataan täysin ilman yleisöä eli Talihalliin ei saa tulla henkilöitä, jotka eivät osallistu kisoihin. Järjestäjällä on oikeus poistaa yhteistyössä Talihallin kanssa mahdollinen yleisö tiloista. Kisat tullaan striimaamaan, jonka kautta yleisö pääsee seuraamaan otteluita. Ainoastaan alkavaan otteluun nimetyt joukkueiden pelaajat sekä heidän valmentajansa (yksi per peli) ja mahdollinen joukkueenjohtaja, yhteensä 12 henkilöä, saa tulla hallille.
  • Koronapassia ei tulla tarkastamaan, mutta on hyvin toivottavaa, että kaikilla hallille tulevilla henkilöllä on koronapassi voimassa.
  • Kasvomaskia tulee käyttää aina pelikentän ulkopuolella ja siihen asti, kun arvonta on tehty.
  • Kaikki fyysiset kontaktit pelaajien ja toimitsijoiden kesken tulee karsia. Hyvää käsi- ja yskimishygieniaa tulee noudattaa.
  • Joukkueiden pelaajia kehotetaan välttämään kontaktia muiden joukkueiden pelaajien kanssa sekä antamaan esteetön kulku hallin muille käyttäjille.
  • Talihalliin saapuvan on oltava ehdottomasti täysin terve ja oireeton. Talihallin henkilökunnalla on oikeus poistaa oireileva henkilö.
  • Mikäli kahden viikon kuluessa kisoista hallilla ollut henkilö sairastuu koronaan, toivomme hänen ilmoittavan siitä kisanjärjestäjälle. Näin altistuneille saadaan tieto mahdollisimman helposti.

Talihallin ohjeistus: Covid-19, Pelisäännöt Talihallissa 4.12.2021 alkaen – Talihalli

 

Ystävällisin terveisin

Kisanjohtaja/Badminton United

Jesse Virkki

0400 211 448

jesse.virkki@hotmail.fi

 

Yhteistyössä