Virtaa Sulkapallosta

Virtaa Sulkapallosta -tapahtumat soveltuvat hyvin ihmisten innostamiseen sulkapalloon, seuratoimintaan ja liikunnan pariin. Hyvässä ryhmässä, innostavan ohjaajan ohjauksella on ilo liikkua. Ryhmä ja valmentaja kannustavat eteenpäin. Lajikokeilun ja tutustumiskurssin sisällöistä saa rakennettua hyvän ja ryhmän taitotason mukaisen liikunnallisen kokonaisuuden.

Hyvin järjestetty sulkapallotapahtuma kertoo laadukkaasta seuratoiminnasta ja sulkapalloseuran järjestämistä liikuntapalveluista. Tapahtumasta on hyvä siirtyä lähiseuran aikuisryhmiin.

Työyhteisöryhmät
Aikuisten ohjaamiseen perehtyneet ohjaajat tarjoavat Virtaa Sulkapallosta -tutustumispaketin, jolla ryhmän on helppo kokeilla sulkapalloa. Tavoitteena on tarjota mahdollisuus tutustua peliin, saada tietoa terveysliikunnan vaikutuksista ja mahdollisuuksista sekä aktivoida osallistujia liikkumaan.

Työssä jaksaminen, työkyvyn ylläpitäminen ja ihmisten yleinen hyvinvointi on noussut yhä tärkeämmäksi tekijäksi elämässämme. Tehdyt tutkimukset osoittavat liikunnan merkittävistä hyvistä vaikutuksista ja ovat herättäneet valveutuneet työnantajat tarjoamaan erilaisia liikuntavaihtoehtoja henkilöstölleen. Yritysten taloudellinen panostus henkilökunnan terveys- ja kuntoliikuntaan palautuu mm. työntekijöiden tehokkuutena ja innovatiivisuutena. Todistetusti myös aktiivisesti liikuntaa harrastavilla on sairauspoissaoloja vähemmän kuin passiivisesti liikkuvilla. Työvireyden säilyminen hyvänä eläkevuosiin saakka on haaste, johon sulkapallo pyrkii vastaamaan omalta osaltaan tarjoamalla tätä kaikille sopivaa tyky-tuotetta.

Virtaa Sulkapallosta -tapahtumat/sulkapallon peruskurssit aikuisille

Seurat ympäri Suomen järjestävät Virtaa Sulkapallosta tapahtumia/kursseja. Kurssikalenterista löytyy Sulkapalloliittoon ilmoitetut Virtaa Sulkapallosta -tapahtumat/kurssit. Mikäli paikkakunnaltasi ei löydy kurssia, voit tiedustella mahdollisia kursseja lähimmältä koulutetulta Virtaa Sulkapallosta -ohjaajalta.

1. Lajikokeilu (2 tuntia)

Lajin peruslyöntejä
Sääntö- ja välinetietoa
Hauskaa pelaamista

2. Tutustumiskurssi (4 tuntia)

(voidaan toteuttaa esim. 2 x 2 tunnin tapahtumana)

Lajin peruslyönnit
Sääntö- ja välinetietoa
Liikkuminen ja taktiikan alkeet
Tietoisku liikunnan hyvinvointivaikutuksista

­Materiaalit kurssilaisille:
Virtaa Sulkapallosta esite
Virtaa Sulkapallosta lajitietoa

 

Virtaa-sulkapallosta-ohjaajan-opas

 

Lisätietoja:
tommi.saksa(at)sulkapallo.fi