Lapset ja nuoret

Sulkapallosta lapselle hyvä ja monipuolinen harrastus

Lasten ja nuorten sulkapallo keskittyy edistämään sulkapallon harrastamista seuroissa ja kouluilla. Toimintaa tehdään yhteistyössä seurojen, koulujen ja muiden tahojen kanssa.

Tenniksen, squashin ja pöytätenniksen kanssa tehdään yhteistyötä kouluihin. Tästä muun muassa syntyi opettajille loistava työkalu, mailapelit.fi.

MiniSulkis

Minisulkis on on lasten monipuolista sulkapalloa 4-9-vuotiaille, jossa lapset pääsevät liikkumaan mahdollisimman paljon.  Monen sulkapalloharrastus alkaa Minisulkiksesta, jossa pidetään hauskaa leikkien ja sulkapalloharjoitusten parissa. Minisulkis on seuroissa tapahtuvaa toimintaa ja siinä käytössä ovat lyhyet mailat, matalammat verkot ja monenlaiset apuvälineet, millä helpotetaan palloon osumista. Näistä esimerkiksi ilmapallo on erittäin hyvä, koska se lentää kauan.

Sulkissäpinä

Sulkissäpinä on alakouluun suuntautuva lajikokeilu, jossa kokeillaan hauskalla tavalla sulkapallon alkeita. Ole yhteydessä lähimpään seuraasi ja pyydä SulkisSäpinä- tapahtuma kouluusi. Tapahtuma on maksuton, innostetaan koululaisia liikuntaan ja sulkapalloon.

Tenniksen, squashin ja pöytätenniksen kanssa tehdään yhteistyötä kouluihin. Tästä muun muassa syntyi opettajille loistava työkalu, mailapelit.fi.

Tähtiseurat

Tähtiseurat ovat sulkapallon junioritoiminnan laadukkaita seuroja. Näille seuroille on myönnetty laadun takeeksi Olympiakomitean tähtiseuramerkki.

Sulkapallon Tähtiseuroja ovat:
Espoon Sulkapallo Badminton
Klaukkalan Kiri
Puistolan Urheilijat
Tapion Sulka
Sulkapalloseura Clear