Apua Minisulkikseen

Tilaa Minisulkisryhmällesi Taitopassi!

Yhteistyössä seurojen kanssa tehty Minisulkiksen taitopassi, on hauska tapa harjoitella lajitaitoja. Nyt voit tilata ilmaiseksi liitosta taitopassit oman Minisulkisryhmän käyttöön. Passissa suoritetaan sekä motorisia yleistaitoja että lajitaitoja. Passien mukana tulee hienoja sulkapalloaiheisia tarroja, joita lapset voivat laittaa passeihin, kun ovat suorittaneet taitotehtäviä.

Taitopassi 2 on nyt julkaistu! Taitopassi 2 on jatkoa suuren suosion saavuttaneelle ensimmäiselle taitopassille, joka julkaistiin syksyllä 2018. Tämä passi sisältää jo vähän lasta haastavia harjoituksia, ilmapallon sijaan tehdäänkin harjoitteita jo oikealla sulkapallolla ja liiketaitoa kehittävät harjoitteet ovat vaativampia. Tämän passin taitovideoissa esiintyvät pelaajat ovat Tapion Sulan Joakim Oldorff ja Puistolan Urheilijoiden Julia Salonen.

Taitopassi 1 on saatavilla vielä runsaasti, ilmoita tilauksen yhteydessä, kuinka paljon haluat mitäkin taitopassia. Taitopassi 1 videoissa esiintyvät urheilijat ovat Tokyo Teamin Eetu Heino ja Kalle Koljonen.

Taitopassi 1- videot löydät Youtubesta
Taitopassi 2- videot löydät Youtubesta

Tässä ohjeet suorituksiin:
Minisulkis- taitopassi1
Minisulkis- taitopassi2

Tilaa passit nyt tommi.saksa (@) sulkapallo.fi

Olemme rakentaneet seurojen avuksi Minisulkis- välinepaketin, jotta toiminnan aloittaminen olisi mahdollisimman helppoa.

Välinepaketti sisältää:

1 miniverkko

10/20 minimailaa

20 hernepussia

40 tötsää

250 kpl ilmapalloja + pumppu

1 vaahtomuovipallo

askeltikkaat

välinekassi

 

Tämä kaikki hintaan 149€, 10 minimailalla tai 199€, 20 minimailalla.

Toimituskulut tulevat vielä tuon summan lisäksi. Jos haluat tilata enemmän verkkoja, niin tämä onnistuu hintaan 92 €/verkko.

Tilaa tommi.saksa (@) sulkapallo.fi