Liity seuraan

Tervetuloa hyvään seuraan!

Sulkapallon harrastaminen seurassa tuo valtavasti etuja sekä mahdollisuuden pelata usein ja eri ihmisten kanssa. Halutessasi sinulla on mahdollisuus kehittyä pelaajana ja innostuessasi päästä mukaan lukuisiin eri kisoihin.

Seuraan liittyminen ei ole välttämätöntä hyvän sulkapalloharrastuksen mahdollistamiseksi, mutta siitä on suurta etua. Seuran jäsenenä sinulla on mahdollisuus oppia lajista lisää ja kehittyä pelaajana valmennuksen avulla. Seuraan kuuluessasi et kärsi pulaa pelikavereista tai kenttävuoroista, sillä kaikki tämä tulee seuran etujen lisäksi mukana. Jäsenenä pääset muun muassa pelaamaan edullisemmin, kuin varaamalla yksittäisiä pelivuoroja eri halleista. Harrastaja hyötyy ylipäätään seuran vuoroista jo siten, että ne ovat useimmiten hyvinä ja suosittuina aikoina.

Seuraan kuuluminen ei tarkoita automaattisesti sitä, että tarvitsee kilpailla vaan seuran jäsenistä saattaa suurin osa olla harrastajajäseniä. Myös monipuolisuutta on luvassa, sillä seuraan kuuluessa pääset helposti kokeilemaan kaikkia pelimuotoja kaksinpelistä sekanelinpeliin. Peliporukasta voi myös muodostua yhteisö, johon kuuluminen on muutakin kuin liikuntaa.

Kun aikuinen liittyy seuraan copy

Lapsen liittyessä seuraan

Seuraan liittyessä lapsesi saa mielekkään harrastuksen liikunnan parissa. Vaikka hän ei huipulle haluaisikaan, on hänellä mahdollisuus kehittyä myös harrastajana. Lapset oppivat nopeasti, jolloin harrastaminen on hauskaa ja turvallista. Seurassa lapsesi saa varmasti tasokasta opetusta. Laadukasta lasten sulkapalloa toteuttavat muun muassa sulkapallon sinettiseurat. Nämä seurat ovat saaneet laadukkaasta junioritoiminnasta Valon sinetin. Valmennusryhmissä lapsesi kehittyy ja halutessaan voi päästä vaikka huippupelaajaksi asti.

Kun lapsi liittyy seuraan copyJotkut seurat järjestävät lapsille ja heidän vanhemmilleen rinnakkain tunteja, jolloin lapsen harrastuksen ohella vanhempi pääsee myös liikkumaan tehokkaasti. Myös perheen pienemmille (5-9-vuotiaille) monet seurat järjestävät MiniSulkista. Minisulkiksessa myös vanhempi voi osallistua tunteihin ja näin viettää lapsensa kanssa yhteistä aikaa sekä nähdä lapsen kehittyvän liikunnassa.

Löydät kaikki seurat täältä.