Kilpailuhaku 2021-2022

Kilpailuhaku

Kilpailuja voi hakea koko kilpailukaudelle 2021-22 eli sekä syksylle että keväälle. Ensimmäisen hakukierroksen määräaika on 23.5. ja siihen mennessä saapuneet hakemukset käsitellään ja kilpailut myönnetään KTR:n kokouksessa 26.5.
Myös tämän jälkeen kilpailuja on mahdollista hakea milloin vain. Hakemuksia käsitellään noin kerran kuukaudessa. Kilpailut pyritään hyväksymään 8-10 viikkoa ennen kilpailun ajankohtaa.

1) Kilpailuhakemukset tehdään Tournamentsoftwaressa seuran nimeämän hakijan tekemänä. Tarkemmat hakuohjeet löydät täältä.

2) Kilpailutasot ovat edellisen kauden mukaiset. Katso tarvittaessa tarkemmat tiedot: SSuL kilpailuiden suositukset 2021-2022 v2.0 ja kilpailusäännöt.

3) Kilpailukalenteri 2021-22 on jaettu jaksoihin, joissa toistuu eri kilpailutasojen rytmi mahdollisimman tasaisesti. Käytä kilpailuhaussa vain hakemallesi kilpailutasolle osoitettuja ajankohtia, myös varapäivissä. Kalenterissa on kuvattu, minkä tasoisia kilpailuja voi hakea millekin viikonlopulle. Punaisille viikonlopuille ei myönnetä kansallisia kilpailuja.

4) Rankinglaskenta huomioi nykyään luokkien koot kussakin kilpailussa.

5) Syyskaudelle 21 on siirretty koronan vuoksi mestaruuskilpailuja kaudelta 20-21.

6) SSuL kilpailujärjestelmä

Yhteistyössä