Kilpailuhaku – ohjeet

Kilpailuhaun ohjeet

Tällä sivulla julkaistaan kausittain ohjeet kilpailuiden hakemiseen, nyt kausi 2021-2022 – 1.7.2021-30.06.2022

KilpailujärjestelmäSSuL kilpailujärjestelmä – kuvaus kilpailuiden tasoista ja järjestelmän kokonaisuus.

Kilpailuhaun yleisohje kaudelle 2021-2022 – Kilpailujen_hakuohjeet_kaudelle_2021-2022 v1.0  Ensimmäinen käsittely tulevan kauden kilpailuille on ajoitettu 23.5.2021 mennessä tehdyille hakemuksille.

Kilpailuiden tasot ja kriteeritSSuL kilpailuiden suositukset 2021-2022 v2.0. – ohjeet ja suositukset sen määrittelemiseksi, minkä tason kilpailua hakija hakee ja mitkä kriteerit kilpailun tulee täyttää, jotta se voidaan myöntää. Pieniä täsmennyksiä edelliseen kauteen kokemusten ja palautteiden perusteella. Kriteerit eivät korvaa, eivätkä kumoa kilpailusääntöjä.

Online-kilpailuhaun ohjeTournamentsoftware Online sanctioning v2.0 – haun voi tehdä vain seuran nimeämä Tournamentsoftaware-tilin haltija, jolla on käyttöoikeus kilpailuhakuun. Käyttöoikeus annetaan seuran pyynnöstä, lähetä pyyntö sähköpostilla toimisto@sulkapallo.fi

Kilpailukutsu on erillisenä dokumenttina tullut tämänkertaisen historiansa päähän. Tulevaisuus toisella tapaa jää nähtäväksi.

Luokkien kilpailuhakuun annettavat ”Level” -merkinnät luokittain – Luokkien Level kilpailutasoittain kilpailuhakemuksiin – tätä tietoa tarvitset online-hakemuksessa

Jaksotettu kilpailukalenterin viikko-ohjelma kaudelle 2021-2022 Kilpailukalenteri 2021-22  (päivitetty 3.5.2021 formaatti yksinkertaistettu) – käytä kilpailuhaussa vain hakemasi kilpailutyypin ajankohtia, myös varapäivissä.

Kilpailuhaun vuosikello on myös piirretty ja sen ensimmäinen versio on tässä. Kotisivu-uudistuksen takia materiaaliin ei ole vielä laitettu linkityksiä millekään sivustolle ja ohje päivitetään julkistuksen jälkeen oikeilla linkeillä. Lisäksi julkaistaan tekstiversio aikajanaan liittyvistä ohjeista ja huomioitavista asioista. Kuvassa haun minimiaikajana, tarkemmat tiedot löytyvät ohjeesta.

Kuvaa klikkaamalla näet sen suurempana

Kilpailuhaun aikajana v1.9.224 – koko ketju pdf-formaatissa (238 Kt)

Kilpailuja voi hakea koko kilpailukaudelle eli sekä syksylle että keväälle. Ensimmäisen hakukierroksen määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset käsitellään ja kilpailut myönnetään mahdollisimman pian annetun määräajan jälkeen.
Myös tämän jälkeen kilpailuja on mahdollista hakea milloin vain. Hakemuksia käsitellään noin kerran kuukaudessa ja kilpailut pyritään hyväksymään viimeistään 8-10 viikkoa ennen kilpailun ajankohtaa.
Tarkoituksena on saada prosessista joustavampi hakijoiden erilaisiin tarpeisiin ja myös hyväksymisvaihe helpommaksi ja nopeammaksi.

Palaute ja muutosehdotukset ovat tervetulleita, toimisto@sulkapallo.fi

Kuvassa kilpailutoiminnan kauden merkittävimmät virstanpylväät

Yllä olevassa kuvassa on kilpalemisen merkittävimmä virstanpylväät kauden aikana. Koko dokumentti: Kilpailutoiminnan vuosikello aikajanana (.pdf 320 Kt) muistuttamaan vuodenkulusta.

 

Alla muistin virkistämiseksi sitä tarvitseville tai muuten asiasta kiinnostuneille vuoden 2020 Teams-tapaamisen tallenne.
Tästä 15.4.2020 pidetyn SSuL LIVE – Kilpailutoiminta etätapaamisen esitysmateriaali vastauksineen pdf.formaatissa SSuL keskiviikko LIVEt Kilpailutoiminta 20200415 – jos on tarve PowerPoint versiolle, pyydä osoitteesta toimisto@sulkapallo.fi

 

Juniorikilpailuohje – xxxxx

 

Yhteistyössä