Kotimaan kilpailuilmoittautumiset

Kilpailuilmoittautumisjärjestelmä kotimaan kilpailuihin

Kotimaan kilpailuihin ilmoittaudutaan Suomen Sulkapalloliiton (SSuL) omalla Tournamentsoftwaren (TSW) sivulla: http://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/
– poikkeuksina Finnish Junior U19 ja Finnish Open, joihin ilmoittaudutaan Suomisportin tapahtumissa.

Lyhyt ohje linkeinLisenssi-Tournamentsoftware-Kilpaile Sama on alempana kuvana, jonka voi suurentaa. Siinä linkit eivät toimi.

Seloste henkilötietojen käsittelystä löytyy täältä

Ennen ilmoittautumista pelaajan tulee:
1) kiistatta huolehtia siitä, että kauden kilpailulisenssi on rekisteröity ja maksettu. Asia kannattaa hoitaa hyvissä ajoin, yllä olevassa lyhyessä ohjeessa on kuvattu järjestelmät ja manuaalisen työvaiheen viipeet.
– HUOM! – Tournamentsoftwaren virheilmoitus jäsenyyden puuttumisesta tarkoittaa sitä, että lisenssin maksutietoa ei ole TSW:ssä – olethan muistanut maksaa lisenssin!
– Lisenssin ostoon – huomioithan tässä, että rekisteröinti ja maksu siirtävät ”jäsenyystiedon” vanhoille pelaajille TSW:een.
– Suomisportin lisenssin ostoon kirjaudutaan omalla rekisteröityessä annettuun puhelinnumeroon tai sähköpostiin lähetettävällä kertakäyttösalasanalla. Käytössä on myös puhelimessa perusteella valikoituvassa sovelluskaupassa saatavilla oleva applikaatio – Suomisport (Vincit). Applikaatiolla voit ostaa lisenssin ja vakuutukset ja jatkossa myös paljon muuta, kun seurasi ottaa käyttöön Suomisportin Seurapalvelun. Ilman seurapalveluakin voit asettaa applikaation ”one-klick-payment” -toimintoa varten valmiiksi maksutavan (maksukortin tiedot), jolloin maksu onnistuu ”yhdellä napilla”

1.1) Uudet pelaajat saavat viimeistään 1-2 päivää lisenssin rekisteröinnin jälkeen Tournamentsoftwaresta rekisteröitymispyynnön, jossa on myös pelaajanumero (1-4 merkkiä), jota tarvitaan TSW rekisteröitymisessä.

1.2) ”Vanhat” pelaajat, joilla on pelaajanumero (hakuun) voivat rekisteröityä alla olevan ohjeen mukaisesti milloin vain, rekisteröityessä tarvitaan pelaajanumeroa (Member ID).
Ilmoittautuminen onnistuu lisenssin maksamisen jälkeen.

2) Rekisteröityä (muodostaa itselleen käyttäjätunnuksen [tilin]) Tournamentsoftwaren käyttäjäksiOHJE:   TSW Rekisteröidy v1.1, jonka jälkeen voi ilmoittautua kilpailuihin, jotka sivulta löytyvät.
Huomioikaa myös, että TSW:ssä käytetään sitä tuttua Goodmintonin pelaajanumeroa (1-4 merkkiä) Member ID:nä – Sportti-ID on käytössä VAIN Suomisportissa!!
REKISTERÖIDY ohjeen mukaisesti OSOITTEESSA http://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/
muussa osoitteessa tehty rekisteröinti edellyttää tilin linkittämistä ”badmintonfinlandiin”, jotta ranking ja kisahistoria toimivat halutulla tavalla.

Ilmoittautuminen kilpailuun

Varsinainen ilmoittautumisohje –     TSW – Ilmoittautumisohje v1.1

Ilmoittautuminen sujuu parhaimmillaan seuraavasti:
1) Kirjaudu http://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/  HUOM! osoitteeseen ei tule www -osoitusta, sellainen kummallisuus vie hollantilaiselle sivulle
2) Valitse kilpailu – kun kisoja on sivulla useampia, voit käyttää rajauksia: aikajakso, kilpailutyyppi, postinumero tai katsella kartasta sopivalta alueelta (karttaa voi zoomailla)
3) Valitse luokat ja nelipeliparit (parin molempien parin pelaajien tulee ilmoittautua ja valita parinsa) – kilpailun tiedoissa on kisajärjestäjän rajoitukset, jotka järjestelmä huomioi.
– valittavissa olevat luokat näytetään sukupuolen, iän ja tasoluokan perusteella niistä, mitkä kilpailuun on määritelty
– naisen pelatessa nelinpeliä miesten luokassa hän ei valitettavasti voi valintalistalta löytää naista parikseen (koska miesten pelimuoto) – pari tulee kirjoittaa lisätietoihin.
4) Hyväksy ilmoittautuminen – saat ilmoittautumisesta ja kaikista siihen tekemistäsi muutoksista sähköpostin profiilisissasi olevaan osoitteeseen.
– tee kaikkien pelimuotojen ilmoittautuminen samalla kertaa omille riveilleen, ettet vahingossa tule tehneeksi muutosta aiempaan ilmoittautumiseen (järjestelmä toki varoittaa tästä mutta….).

Siinä se!

Profiilistasi näet kaikki kilpailut, joihin olet ilmoittautunut ja voit muuttaa niitä ilmoittautumisia, joiden ilmoittautumisaika ei ole päättynyt.

Jos joudut mistä tahansa syystä jäämään pois kilpailuista, muista AINA ilmoittaa poisjäännistä kilpailun järjestäjälle sähköpostilla ja/tai viimehetkillä myös tekstiviestillä.

Huomiot, kysymykset ja ehdotukset osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi

Sivuston käännöstyö on vielä kesken, joten kummallisuuksia saattaa ilmetä useammassakin kohdassa mutta korjaamme niitä jatkuvasti. Jos tuo hankaloittaa kovasti, voi kielen vaihtaa sinisen yläpalkin oikeassa reunassa olevasta lipusta haluamakseen.

Kilpailukalenteri
Kilpailu- ja luokitussäännöt
Edustussäännöt
Kurinpitosäännöt
Joukkuekilpailun ilmoittautumisohje

Kilpailuprosessin karkea kuvaus:
1) SSuL perustaa ainakin alkuvaiheessa kilpailun Badminton Tournament Plannerilla (BTP)
2) SSuL julkaisee kilpailun Tournamentsoftwaressa (TSW) tarvittavin ilmoittautumistiedoin ja lisää likin kilpailulistaukseen.
3) SSuL lähettää BTP:n .tp-tiedoston kilpailun järjestäjälle (ja luvittaa seuran kilpailuvastaavan seuran TSW pääkäyttäjäksi)

4) julkaisun jälkeen pelaajat voivat ilmoittautua kilpailukutsun mukaiseen määrään luokkia kilpailusääntöjen mukaisiin luokkiin
4.1) mikäli pelaajan seuralla on tarve rajoittaa pelaajien ilmoittautumista kilpailuihin mistä tahansa syystä, seuran pääkäyttäjä voi koska tahansa pyytää SSuL:n pääkäyttäjää asettamaan pelaajalle ilmoittautumisen eston määräajaksi tai toistaiseksi ilmoittamalla siitä SSuL:n toimistoon.

5) pelaajalla on mahdollisuus määriteltyyn perumispäivään saakka mahdollisuus perua ilmoittautumisensa

6) viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen kilpailun järjestäjä voi ladata ilmoittautuneet pelaajat suoraan BTP:n Internet – Entries – Import -toiminnolla ilman excelin pyörittelyä ja valmistautua kilpailuohjelman ja arvontojen tekemiseen.
– ilmoittautumismaksun maksuvelvollisuus syntyy kun pelaajan ilmoittautuminen on voimassa viimeisenä ilmoittautumispäivänä = ei ole perunut ilmoittautumistaan ja hyväksytään mukaan kilpailuun = on julkaistavalla pelaajalistalla mukana.

7) ulkomaalaiset pelaajat viedään entiseen tapaan joko manuaalisesti tai omalla Excelillä suoraan BTP-sovellukseen. Samoin ne harvat muuten kuin online-ilmoittautumisen kautta tulleet ilmoittautumiset, jälki-ilmoittautumisten vastaanottamista tulee ehdottomasti välttää (MYÖS järjestävän seuran pelaajien osalta), jotta pelaajat oppivat käyttämään online-ilmoittautumista ja näin osaltaan helpottamaan kilpailujärjestäjän työtä ja oman kilpailuhistorian kertymistä.

8) pelaajaluettelo voidaan julkaista seuran omalla BTP-lisenssillä heti ilmoittautumisen jälkeen, kun nelipeliparien paritus on sääntöjen mukaan ilmoittautumispäivän pisteillä tehty. Seura voi heti .tp-tiedoston saatuaan päivittää kilpailuun puuttuvia ja tarpeellisia tietoja.

9) Järjestävä seura voi ja toivottavasti tekeekin laskut heti arvonnan jälkeen ja arvonnan tilanteen mukaan, epäselvyyksien välttämiseksi. Sääntöjen mukaan laskutetaan ilmoittautumismaksu mutta ei kahta kertaa yhdestä pelistä.

10) Kilpailu viedään läpi BTP:lla entiseen malliin ja valmiin kilpailun .tp-tiedosto lähetetään rankingylläpitoa varten siihen tarkoitukseen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen (mm Kilpailuraporttilomakeessa) toimisto@sulkapallo.fi osoitteeseen tulosten tallennusta (ranking) ja arkistointia varten mieluiten heti kisan jälkeen kisapaikalta ennen koneen sulkemista!

Lisää tietoa ja kysymällä ja kysymykset vastauksineen julkaistaan ainakin tärkeimpien asioiden osalta TSW-BTP-sivulla sitä mukaa kun niitä esiin tuodaan, siis tuokaa!

Yhteistyössä