Pelaajan ohje

Goodminton kirjautumissivu

Pelaaja ilmoittaa itsensä kilpailuun (vain itsensä, ei koskaan kaveriaan muuten kuin nelinpeliparikseen) valitsemiinsa luokkiin ja pelimuotoihin kilpailunjärjestäjän ilmoittamat rajoitukset huomioiden.
On ehdottoman kiellettyä ilmoittaa ketään muuta kuin itsensä mihinkään kilpailuun!

Kirjautuminen tapahtuu ensimmäisellä kerralla tunnuksella pelaajanumero ja salasanalla sukunimi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla kannattaa heti muuttaa salasana haluamakseen ja lisätä toimiva sähköpostiosoite, johon unohtunut salasana voidaan tarvittaessa lähettää. Päivitys tehdään sivun oikeasta ylälaidasta ”Omat tiedot”-linkistä.

Pelaajan tietojen (nimi, syntymäaika, seura) tietojen muutos tehdään ylläpitäjän toimesta ja muutospyynnön voi lähettää osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi

Ilmoittautumaan pääsee linkeistä ”Kilpailukalenteri” ja ”Jatka”. Linkeistä avautuu Kilpailukalenteri (samalla näkyy tulossa olevat kilpailut, joihin pelaaja on jo ilmoittautunut), jossa näkyy oletuksena lista enintään kuukauden vanhat kilpailut ja tulevat kilpailut. Näkymässä olevat ulkomaiset kilpailut ovat sellaisia, joiden rankingpisteet on lisätty mukana olleiksi ilmoitetuille pelaajille.

Ilmoittautuminen vielä avoinna olevaan kotimaan kilpailuun tapahtuu kyseisen kilpailun rivillä olevasta ”Lisätiedot ja ilm.”-linkistä. Seuraavalla näytöllä näytetään kilpailun tiedot ja linkki varsinaiseen ilmoittautumiseen: ”Ilmoittaudu”

Kilpailun ilmoittautumissivun ”Valitse luokka”-alasvetovalikosta näet ne kilpailuissa pelattavat luokat, joihin voit sääntöjen mukaan ilmoittautua ja nelinpeleihin osallistuessasi valita peliparisi.
”Vaihtoehdot” kenttään voit kirjoittaa lyhyen viestin kisajärjestäjälle esimerkiksi vaihtoehtoisista luokista tai muista toiveistasi.

Ilmoittautumisesi vahvistamiseksi paina ”Valmis”-linkkiä!

Tämän jälkeen seurasi ilmoittautumisista vastaavan henkilön tulee vielä hyväksyä ilmoittautumisesi määräaikaan mennessä. Tähän hänellä on aikaa kaksi päivää pelaajien ilmoittautumisen päätyttyä.

Mikäli sinulla ei ole vielä pelaajanumeroa, ota yhteyttä seurasi ilmoittautumisista vastaavaan henkilöön. Samoin voit tehdä jos kilpailun ilmoittautuminen on jo sulkeutunut. Menettely tässä tapauksessa on seuran käytännön mukainen.

Muista myös ostaa kilpailulisenssi Sporttirekisteristä hyvissä ajoin ennen ensimmäistä kilpailuasi.. Jos sinulla on jo Sportti-ID, käytä sitä lisenssiä ostaessasi, saat sillä näkyviin lisenssirekisterissä olevat tietosi. Jos tiedot ovat virheelliset, voit päivittää ne oston yhteydessä.

Kyselyt, vinkit ja vikailmoitukset rohkeasti osoitteeseen toimisto(at)sulkapallo.fi

Goodminton kirjautumissivu

Goodminton seuran ohje v2.0.doc

Kilpailukalenteri
Kilpailu- ja luokitussäännöt
Edustussäännöt
Kurinpitosäännöt

 

Yhteistyössä