Taito- ja joukkuekisa

Tässä fiiliksiä tämän vuoden (2020) taito- ja joukkuekisasta!

JUNIOREIDEN TAITO-JA JOUKKUEKISA 2021
Suomen Sulkapalloliitto järjestää vuosittain junioreiden taito- ja joukkuekisan. Tällä kertaa kilpailu järjestetään 30.1.2021 Talihallissa, Helsingissä. Kisa on suunnattu ikäluokille alle 9, 11,13 ja 15 vuotta.

Kilpailupäivä alkaa seuraesittelyllä. Lue lisää kilpailun alussa olevasta joukkue-esittelystä.
Ohjeistus seuraesittelyyn

Tässä vuoden 2020 taitorastit 

NUORTEN TAITOMESTARUUS 2020
(Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin)

Taitorasteilla suoritetaan muun muassa seuraavia tehtäviä:
Lyöntitarkkuus
Pallon hallinta
Pelinopeus
Sulkapallon tietovisa

JOUKKUETURNAUS 2020

* Joukkueen koko 4-6 henkilöä. (pois lukien U9- luokka)
* Alle 9v. luokassa joukkueen koko minimi 2 henkilöä. Pelataan kaksi kaksinpeliä ja yksi nelinpeli.
* Harrasteluokissa joukkueen koko 4-6 pelaajaa, EI seurarajoituksia.
* Kilpajoukkueiden kohtaamisessa pelataan 5 osaottelua: 1x tyttöjen kaksinpeli, 1x poikien kaksinpeli, 1x sukupuoleton kaksinpeli & 2x nelinpeli (ei sukupuolirajoitusta).
* Harrastejoukkueiden kohtaamisessa pelataan 4 osaottelua: 1x tyttöjen kaksinpeli, 1x poikien kaksinpeli, 2x nelinpeli (ei sukupuolirajoitusta)
* Kisat pelataan aitosulkaisilla palloilla (joukkueella omat pallot)
* Kaikki osallistujat palkitaan.
* Mahdolliset joukkueiden yhdistämiset kysyttävä kilpailujen johtajalta ja yhteyshenkilöltä erikseen. *Etupäässä pyritään noudattamaan yllä olevia raameja.

Uudistuneet-peliohjeet-Taito-ja-joukkuekisaan 2020

Huomioithan,että kilpailu on Sulkapalloliiton virallinen kilpailu ja vaatii kilpailulisenssin. Harrasteluokkiin osallistuminen EI vaadi lisenssiä.

Ajankohta:        30.1.2021
Maksut:             20€ / per pelaaja, alle 9v. 5€. Laskutetaan jälkikäteen.
Pelipaikka:        Talihalli, Huopalahdentie 28, 00350 Helsinki. Taitorastit ja lounas: Talin tenniskeskus (viereinen halli, max. 5 min kävelymatka)
Viim.ilm.pvm:   ilmoitetaan myöhemmin
Ilm.osoite:         antti.rajasarkka(at)gmail.com
Kilp. johtaja:     Antti Rajasärkkä, 050 514 9318
Ylituomari:       ilmoitetaan myöhemmin

HUOM! Ilmoittautuminen tapahtuu lisenssipelaajien osalta online entryllä. Joukkuekilpailun ilmoittautumisohje Ne harrastepelaajat, joilla ei ole lisenssiä ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeella. Lataa lomake koneellesi, täytä lomake huolellisesti ja lähetä ilmoittautumisosoitteeseen. Ilmoittautumislomake_Taito- ja joukkuekisa

Kisoissa osallistujat saavat kisapaidat, joten ilmoita ilmoittautumislomakkeessa myös paitakokosi. Kisapaikalla on tarjolla lounasta alustavasti hintaan x.

Kisan pohjana toimivat seurajoukkueet. Joukkueeseen saa tarvittaessa ottaa mukaan kaksi pelaajaa jostain toisesta lähialueen seurasta edellyttäen, että tuo seura ei saa omaa joukkuettaan kasaan. Tämä koskee kilpaluokkia. Pelaajat voivat olla samasta tai eri seurasta.

Joukkueiden kokoonpano ja otteluohjelma julkaistaan X aikana SSuL:n nettisivuilla. Ennen kilpailua pidetään joukkueenjohtajien palaveri, jossa heidät ohjeistetaan kisaa varten. Ajankohta ilmoitetaan otteluohjelman yhteydessä.

Edellisten taito-ja joukkueturnausten tulokset

Yhteistyössä