Lisenssit ja vakuutukset

Lisenssit ja vakuutukset kaudelle 2021-2022 = 1.7.2021 – 30.6.2022 (Suomisport, linkki alla olevassa ”logossa”)

Lisenssit

KAUDEN 2021-2022 LISENSSI- JA VAKUUTUSMYYNTI  1.7.2021 ALKAEN.

Kausi- ja kertalisenssien sekä vakuutusten osto ja maksu oston yhteydessä tehdään osoitteessa www.suomisport.fi TUTUSTU ihan ensimmäisenä alla olevasta linkistä löytyvään ohjeeseen!!

Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt (ostanut lisenssin tai vakuutuksen Suomisportista) kirjaudu sisään ja suorita ostoksesi aikaisempaan tapaan. Kannattaa ladata mobiililaitteesi sovelluskaupasta Suomisport -applikaation ja hoitaa ostokset helposti mobiilisti.

Jos olet uusi lisenssin tai vakuutuksen tarvitseva liikkuja, rekisteröidy Suomisporti.fi etusivulla olevan ”Sisään Suomisportiin”-linkin kautta. Suomisport opastaa sinua rekisteröitymisessä vaihe vaiheelta.
Erillinen pikaohje: Suomisport pikaohje v2.0 and Quick start guide also in Engllsh Suomisport pikaohje-ENG 2.0
Ala-ikäisen pelaajan vanhemman ostaessa junioreilleen lisenssejä, tulee vanhemman rekisteröityä itse ensin (ei tarvitse ostaa itselle mitään)  ja lisätä sen jälkeen juniorit ”Lisää lapsi”-toiminnolla ja syöksyä sen jälkeen ostoksille.

Suomisportissa näytetään myös linkin kautta Seloste käsittelytoimista, jossa kuvataan henkilötietojen käsittely SSuL:n rekistereissä.

Suomisport.fi ohjaa ostajaa kaikissa vaiheissa kysymyksin ja varmistuksin. Oston eteneminen näkyy koko ajan sivun yläreunassa.
1) valitse liitto/laji
2) valitse lisenssi
3) valitse vakuutus
4) maksa ostoksesi – mahdolliset maksutavat ovat näkyvissä. Laskulla maksaessasi Svea Payments Oy:n laskutuslisä on 5,- €

MUISTA aina varmistaa paluu myyjän palveluun maksun jälkeen! Muuten maksu saattaa jäädä toteutumatta ja lisenssi siksi ostamatta. Kilpailuilmoittautumisiin käytettävässä Tournamentsoftwaressa (TSW) oleva tieto ”Jäsenyys” liittyy lisenssin maksutietoon kuluvan lisenssikauden osalta, sillä ei ole yhteyttä pelaajan seurajäsenyyteen, ainoastaan lisenssin maksamalla saat ”jäsenyyden” TSW:ssä voimaan, kun kello on seuraavan kerran xx:53, siirto tapahtuu kerran tunnissa.
Uusien pelaajien (ei aiemmin lisenssiä, ainakaan Suomisportissa) lisenssin maksutieto siirretään toistaiseksi manuaalisesti Suomisportista Tournamensoftwareen (samalla luodaan Member ID ja lähetetään pelaajalle rekisteröitysmispyyntö TSW:een), siksi siirrossa on vielä  pieni viive, pääsääntöisesti enintään seuraavaan arkipäivään.

Vanhojen pelaajien, joilla on ollut lisenssi aiemmin (ainakin Suomisportista ostettu, useimmilla pelaajilla myös vanhemmat), lisenssin maksutieto siirretään automaattisesti Suomisportista Tournamentsoftwareen tunnin välein tapahtuvilla siirtoajoilla klo xx:53)
Ilmoita yli kolmen tunnin siirtoviipeestä osoitteeseen kilpailut@sulkapallo.fi niin selvitellään.

Mitä aikaisemmin toimit lisenssin ostossa, sitä vähemmän tarvitsee murehtia kilpailuun ilmoittautuessa, myös viime hetkillä sunnuntaina, klo 23:56. Kun teet ostosi arkisin, meidän on helpompi tarvittaessa auttaa.

JOKAISEN pelaajan, joka osallistuu Suomen Sulkapalloliiton sanktioimaan (=kilpailukalenterissa) kilpailuun on ostettava kilpailulisenssi ennen kilpailuun/kilpailuihin ilmoittautumista.
Lisenssin ostaja sitoutuu noudattamaan Suomen Sulkapalloliiton sääntöjä sekä muita lajin sääntöjä (Badminton World Fedaration ja Badminton Europe Confederation) ja kulloinkin voimassa olevia Antidopingsääntöjä.

Lisenssitön pelaaja ei voi ilmoittautua SSuL:n hyväksymiin kilpailuihin (virheilmoitus ”jäsenyyden puuttumisesta”). Ilmoittautumisjärjestelmän ulkopuolelta ei kilpailuihin saa sääntöjen mukaan ilmoittautua, eikä kilpailujärjestäjän tule sellaista hyväksyä. Ilmoittautumisjärjestelmällä pyritään helpottamaan kaikkien osallisten tekemää työtä ja järjestelmää pyritään jatkuvasti kehittämään ja käytänteitä helpottamaan. Toimimalla ajoissa ja oikein helpotat ja kunnioitat kaikkien osallisten tekemistä.

Harrastepelaaja ei tarvitse harrastekilpailussa lisenssiä. Harrastelisenssi/rekisteröityminen ei ole toistaiseksi käytössä.

Kertalisenssi
Alimmalla kilpailutasolla (C) pelaaja voi lunastaa yhdessä kilpailussa kerrallaan voimassa olevan kertalisenssin niin monta kertaa kaudessa kuin haluaa.
Muissa luokissa oikeus kertalisenssiin on vain järjestävän seuran pelaajalla kerran kilpailukaudessa.
Kertalisenssi tulee myös ostaa ennen ilmoittautumista! Oston yhteydessä kysytään lisenssin voimassaolon alkupäivä eli kilpailun ensimmäinen päivä. Osto myös mahdollistaa ilmoittautumisen kilpailuun ja sen voimassaolo päättyy kilpailun jälkeen.

Huom! Kilpailulisenssi EI sisällä vakuutusta. Voit varmistaa vakuutusturvasi ja ostaa ja maksaa halutessasi lisenssin yhteydessä myös vakuutuksen.  Vakuutusturvasta vastaa Pohjola Vakuutus Oy.

Suomen Sulkapalloliitto Seloste_käsittelytoimista_Suomisport

Lisenssit ja hinnat sekä sopivat ja suositeltavat vakuutukset kaudelle 1.72021-30.06.2022:

Lisenssi Hinta Kuvaus Sopiva vakuutus Hinta
Aikuisten kausilisenssi 35 € koko kauden voimassa oleva lisenssi 2002 tai aiemmin syntyneille aikuiskilpailijoille Aikuisen Sporttiturva 165 €
Kertalisenssi 20 € Yhden kilpailun ajan voimassa oleva lisenssi.
C-luokan pelaajille kaikkiin kilpailuihin. Muille kerran kaudessa oman seuran kilpailuihin.
Kertavakuutus 32 €/kisa
Juniorin kausilisenssi 12 € koko kauden voimassa oleva lisenssi 2003 myöhemmin syntyneille,
Mininvakuutus 2009 tai myöhemmin syntyneet
Juniorin Sporttiturva tai
Minin Sporttiturva
Juniori 61€
Mini 15 €
Ostan vain vakuutuksen 2 € Verkko-oston lisämaksu pelkän vakuutuksen ostossa kaikki vakuutukset hinnaston mukaan

Sporttivakuutukset kaudelle 1.7.2021-30.06.2022

Pohjola Vakuutuksen Sporttiturvan tuoteselosteet, vakuutusehdot ja vakuutustietoasiakirja kaudelle 1.1.-30.06.2021 alempana. Vakuutusten hinnat ovat samat, mutta puolikaudelle puolitetut, kuin kaudella 2019-2020.

Sporttiturva – kausivakuutukset 2021-2022 – Tuoteseloste Kausivakuutukset – HUOM! Minien vakuutus on voimassa kaikissa lajeissa
Sporttiturva – kertavakuutus 2021-2022 – Tuoteseloste Kertavakuutus

Vakuutusten ehdot löytyvät täältä

Ennennäkemätön uudistus Sporttiturvaan jo kaudella 2019-2020 – Sporttiturvan jo perinteiset mutta edelleen merkittävän hyvät edut!
Tutustu huolella OP Ryhmän urheiluvakuutus-sivustoon ja Sporttiturvan vakuutusehtoihin ja vakuutustietoasiakirjaan, josta selviää helposti mitä korvataan ja mitä ei sekä muuta hyödyllistä tietoa vakuutuksesta. Esimerkiksi rasitusvammojen, akillesjänteen ja kuntoutukseen liittyvän fysikaalisen hoidon osalta. Tämä toimii! Mineillä kaikki lajit yhdellä vakuutuksella!!

Lisätietoja löytyy Pohjola Vakuutuksen sivuilta ja täältä Toimintaohjeita vahinkotilanteisiin, sivuilla neuvotaan miten etenet vahinkotapauksessa ottamalla yhteyttä Pohjolan Terveysmestariin!

Sporttiturva on helpoin tapa vakuuttaa seurojen jäsenet urheilutapaturmien varalta. Vakuutus korvaa äkillisen tapahtuman tai tapaturman, joka sattuu vakuutetun tahtomatta. Edullisimmat vakuutukset ovat hinnaltaan kahdeksan (8) euroa urheilijaa tai tapahtumaa kohden, mutta takaavat silti nopean, korkeatasoisen sekä asiantuntevan tutkimuksen ja hoidon sopimushoitopaikoissa. Katso lisää tuoteselosteista.

Sporttiturva on kattava tapaturmavakuutus, mutta Pohjola Vakuutus Oy:n valikoimasta löytyy myös muita urheilijan perusturvaa täydentäviä vakuutuksia. Tällaisia ovat mm. matkavakuutukset, vapaa-ajan tapaturmavakuutukset ja arvokkaiden urheiluvälineiden vakuutukset. Omaa vakuutusturvaansa voi selvittää OP:n asiakaspalvelunumerosta 03 03 03 03. Suomen Sulkapalloliitto suosittelee kaikille kilpapelaajille Sporttiturva-vakuutuksen ottamista Pohjola Vakuutuksesta.
Sulkapalloliiton kilpailutoimintaan osallistuvat voivat ostaa samalla kertaa sekä lisenssin että vakuutuksen. Vakuutuksettoman kausilisenssin ostajille on lisäksi kertavakuutus yhtä kilpailu varten.

Pohjola Vakuutus tarjoaa neljää erilaista vakuutusta kilpailukaudelle 1.7.2021-30.6.2022, hinnat ovat pysyneet ennallaan.:
1) Aikuisten Sporttiturva hintaan 165 € (31.12.2002 tai sitä ennen synt.)  – heinäkuussa ostettuna voimassa 1.7. alkaen uusin turvin, muulloin ostettuna maksupäivästä 24:00 tai maksuhetkestä, säilytä maksutosite!
2) Juniorin Sporttiturva hintaan 61 € (1.1.2003-31.12.2008 synt.)  – voimassaolo kuten yllä
3) Minin Sporttiturva hintaan 15 € (synt. 1.1.2009 tai myöhemmin)  – voimassaolo kuten yllä
4) Kertavakuutus yksittäiseen kilpailutapahtumaan hintaan 32 € (hinta ennallaan) – voimassa 4 vrk ostohetkestä (ostaja ilmoittaa kilpailun ajankohdan oston yhteydessä).

Vakuutuksen osto -sivulla voit valita ostatko pelkän lisenssin vai lisenssin ja vakuutuksen samalla kertaa. Et kuitenkaan voi ostaa kausilisenssiä ja kertavakuutusta samaan aikaan. Kausilisenssin haltijana voit ostaa kertavakuutuksia useammankin, kannattaa kuitenkin miettiä kilpailemisen määrää ja sen mukaista vakuutusturvaa. Vakuutushan on voimassa muutenkin kuin pelkästään kilpailussa: Vakuutus on voimassa kaiken ikäisille sulkapallo-otteluissa, harjoituksissa ja leireillä koko ajan Suomessa sekä edellä mainittuihin tilaisuuksiin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla.

Pohjola Sairaala

Edut Pohjola Vakuutus Oy:n asiakkaille ovat seuraavat:
– hoito voidaan aloittaa välittömästi, kun korvauskäsittely tehdään lääkärikäynnin yhteydessä. Ei enää maksusitoumuspyyntöjä vakuutusyhtiöön.
– pääsee suoraan oikealle ortopedille, joka on erikoistunut siihen niveleen, joka on loukkaantunut.
Näin pelaaja on nopeammin pelikentillä tai takaisin työ- tai opiskeluelämässä.

Pohjolasairaala.fi

Yhteistyössä