Lisenssit ja vakuutukset

Lisenssit ja vakuutukset kaudella 2019-2020

Lisenssit

KAUDEN 2019-2020 LISENSSI- JA VAKUUTUSMYYNTI ALKOI 1.7.2019.

Kausi- ja kertalisenssien sekä vakuutusten osto ja maksu oston yhteydessä tehdään osoitteessa www.suomisport.fi TUTUSTU ihan ensimmäisenä alla olevasta linkistä löytyvään ohjeeseen!!

Jos sinulla olet jo aiemmin rekisteröitynyt (ostanut lisenssin tai vakuutuksen Suomisportista) kirjaudu sisään ja suorita ostoksesi aikaisempaan tapaan. Voit myös ladata mobiililaitteesi sovelluskaupasta applikaation ja hoitaa ostoksesi mobiilisti.

Jos olet uusi lisenssin tai vakuutuksen tarvitseva liikkuja, rekisteröidy Suomisporti.fi etusivulla olevan ”Sisään Suomisportiin”-linkin kautta. Suomisport opastaa sinua rekisteröitymisessä vaihe vaiheelta. Erillinen pikaohje: Suomisport pikaohje v1.0
Ala-ikäisen pelaajan vanhemman ostaessa junioreilleen lisenssejä, tulee vanhemman rekisteröityä itse ensin (ei tarvitse ostaa itselle mitään)  ja lisätä sen jälkeen juniorit ”Lisää lapsi”-toiminnolla ja syöksyä sen jälkeen ostoksille.

Suomisport.fi ohjaa ostajaa kaikissa vaiheissa kysymyksin ja varmistuksin. Oston eteneminen näkyy koko ajan sivun yläreunassa.
1) valitse liitto/laji
2) valitse lisenssi
3) valitse vakuutus
4) maksa ostoksesi (mm verkkopankki, luottokortti, MobilePay ovat käytettävissä) – MUISTA aina varmistaa paluu myyjän palveluun maksun jälkeen! Muuten maksu saattaa jäädä toteutumatta ja lisenssi siksi ostamatta.

Kilpailuilmoittautumisiin käytettävässä Tournamentsoftwaressa (TSW) oleva tieto ”Jäsenyys” liittyy lisenssin maksutietoon kuluvan lisenssikauden (alkaa aina 1.7. ja päättyy 30.6.) osalta, sillä ei ole yhteyttä pelaajan seurajäsenyyteen, ainoastaan lisenssin maksamalla saat ”jäsenyyden” TSW:ssä voimaan, kun kello on seuraavan kerran xx:53, siirto tapahtuu kerran tunnissa.
Uusien pelaajien (ei aiemmin lisenssiä, ainakaan Suomisportissa) lisenssin maksutieto siirretään toistaiseksi manuaalisesti Suomisportista Tournamensoftwareen (samalla luodaan Member ID ja lähetetään pelaajalle rekisteröitysmispyyntö TSW:een), siksi siirrossa on vielä  pieni viime, klo 12:30-16:30 arkisin ei kovinkaan pitkä ja viikonloppuisin seuraavaan arkipäivään.

Vanhojen pelaajien, joilla on ollut lisenssi aiemmin (ainakin Suomisportista ostettu, useimmilla pelaajilla myös vanhemmat), lisenssin maksutieto siirretään automaattisesti Suomisportista Tournamentsoftwareen tunnin välein tapahtuvilla siirtoajoilla (tällä hetkellä klo xx:53), eli jos maksutapahtuma päättyi xx:54 niin odotusta kertyy hitaan lounaan verran, muuten hieman vähemmän). Joitain virheitä siirroissa saattaa olla kesän aikana, ilmoita yli kolmen tunnin siirtoviipeestä osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi niin selvitellään (saamme toki raportin kaikista siirroista ja niiden mahdollisista virheistä).
Mitä aikaisemmin toimit lisenssin ostossa, sitä vähemmän tarvitsee murehtia kilpailuun ilmoittautuessa, myös viime hetkillä sunnuntaina, klo 23:56.

JOKAISEN pelaajan, joka osallistuu Suomen Sulkapalloliiton sanktioimaan (=kilpailukalenterissa) kilpailuun on lunastettava kilpailulisenssi ennen kilpailuun/kilpailuihin ilmoittautumista.
Lisenssin ostaja sitoutuu noudattamaan Suomen Sulkapalloliiton sääntöjä sekä muita lajin sääntöjä (Badminton World Fedaration ja Badminton Europe Confederation) ja kulloinkin voimassa olevia Antidopingsääntöjä.

Lisenssitön pelaaja ei voi ilmoittautua SSuL:n hyväksymiin kilpailuihin (virheilmoitus ”jäsenyyden puuttumisesta”). Ilmoittautumisjärjestelmän ulkopuolelta ei kilpailuihin tule ilmoittautua, eikä kilpailujärjestäjän tarvitse sellaista hyväksyä. Ilmoittautumisjärjestelmällä pyritään helpottamaan kaikkien osallisten tekemää työtä ja järjestelmää pyritään jatkuvasti kehittämään ja käytänteitä helpottamaan. Toimimalla ajoissa ja oikein helpotat ja kunnioitat kaikkien osallisten tekemistä.

Harrastepelaaja ei tarvitse harrastekilpailussa lisenssiä. Harrastajien joukkuepelaamiseen SSuL:n toimesta julkaistujen joukkuekilpailuiden osallistujan tulee rekisteröityä Suomisportiin ja hankkia Aikuisharrastajan joukkuekilpailulisenssi 10,- € rekisteröintimaksulla, joka kattaa yhden kauden harrastejoukkuekisat. Harrastelisenssi/rekisteröityminen ei ole toistaiseksi käytössä.

Kertalisenssi
Alimmalla kilpailutasolla (C) pelaaja (myös juniori tai seniori) voi lunastaa yhdessä kilpailussa kerrallaan voimassa olevan kertalisenssin niin monta kertaa kaudessa kuin haluaa.
Muissa luokissa oikeus kertalisenssiin on vain järjestävän seuran pelaajalla kerran kilpailukaudessa.
Kertalisenssi tulee myös ostaa ennen ilmoittautumista! Oston yhteydessä kysytään lisenssin voimassaolon alkupäivä eli kilpailun ensimmäinen päivä. Osto myös mahdollistaa ilmoittautumisen kilpailuun ja sen voimassaolo päättyy kilpailun jälkeen.

Huom! Kilpailulisenssi EI sisällä vakuutusta. Voit varmistaa vakuutusturvasi ja ostaa ja maksaa halutessasi lisenssin yhteydessä myös vakuutuksen.  Vakuutusturvasta vastaa Pohjola Vakuutus Oy (nimenmuutos 1.6.2019)

Lisenssit ja hinnat:

Lisenssi Hinta Kuvaus Sopiva vakuutus Hinta
Aikuisten kausilisenssi 35 € koko kauden voimassa oleva lisenssi 2000 tai aiemmin syntyneille aikuiskilpailijoille Aikuisen Sporttiturva 165 €
Kertalisenssi 20 € Yhden kilpailun ajan voimassa oleva lisenssi, korotettavissa kausilisenssiksi 15,- € hintaan.
C-luokan pelaajille kaikkiin kilpailuihin. Muille kerran kaudessa oman seuran kilpailuihin.
Kertavakuutus 32 €/kisa
Juniorin kausilisenssi 12 € koko kauden voimassa oleva lisenssi 2000 tai myöhemmin syntyneille, Minit 2006 tai aiemmin synt. Juniorin Sporttiturva tai Minin Sporttiturva Juniori 61€
Mini 15 €
Ostan vain vakuutuksen 2 € Verkko-oston lisämaksu pelkän vakuutuksen ostossa kaikki vakuutukset 15 € – 165 €

Suomen Sulkapalloliitto Seloste_käsittelytoimista_Suomisport

Sporttivakuutukset kaudelle 2019-2020

Pohjola Vakuutuksen Sporttiturvan tuoteselosteet 2019-2020 ja kuvaus merkittävimmistä muutoksista ja eduista (esim korvaus kipsaushoidosta toipumisen vaatimasta fysioterapiasta). Vakuutusten hinnat ovat samat kuin kaudella 2018-2019.

Sporttiturva – kausi 2019-2020 – Tuoteseloste Kausivakuutukset – HUOM! Minien vakuutus on voimassa kaikissa lajeissa
Sporttiturva – kerta 2019-2020 – Tuoteseloste Kertavakuutus

Vakuutus ehdot löytyvät täältä

Ennennäkemätön uudistus Sporttiturvaan – Sporttiturvan jo perinteiset mutta edelleen merkittävän hyvät edut! Tutustu huolella OP Ryhmän urheiluvakuutus-sivustoon ja Sporttiturvan vakuutusehtoihin. Esimerkiksi rasitusvammojen, akillesjänteen ja kuntoutukseen liittyvän fysikaalisen hoidon osalta. Tämä toimii! Mineillä kaikki lajit yhdellä vakuutuksella!!

Lisätietoja löytyy OP:n Pohjola Vakuutuksen sivuilta ja täältä Toimintaohjeita vahinkotilanteisiin, sivuilla neuvotaan miten etenet vahinkotapauksessa ottamalla yhteyttä Pohjolan Terveysmestariin!

Sporttiturva on helpoin tapa vakuuttaa seurojen jäsenet urheilutapaturmien varalta. Vakuutus korvaa äkillisen tapahtuman tai tapaturman, joka sattuu vakuutetun tahtomatta. Edullisimmat vakuutukset ovat hinnaltaan viisitoista euroa urheilijaa tai tapahtumaa kohden, mutta takaavat silti nopean, korkeatasoisen sekä asiantuntevan tutkimuksen ja hoidon sopimushoitopaikoissa. Katso lisää tuoteselosteista.

Sporttiturva on kattava tapaturmavakuutus, mutta Pohjola Vakuutus Oy:n valikoimasta löytyy myös muita urheilijan perusturvaa täydentäviä vakuutuksia. Tällaisia ovat mm. matkavakuutukset, vapaa-ajan tapaturmavakuutukset ja arvokkaiden urheiluvälineiden vakuutukset. Omaa vakuutusturvaansa voi selvittää OP:n asiakaspalvelunumerosta 03 03 03 03. Suomen Sulkapalloliitto suosittelee kaikille kilpapelaajille Sporttiturva-vakuutuksen ottamista Pohjola Vakuutuksesta.
Sulkapalloliiton kilpailutoimintaan osallistuvat voivat nyt ostaa samalla kertaa sekä lisenssin että vakuutuksen. Vakuutuksettoman kausilisenssin ostajille on lisäksi kertavakuutus, esimerkiksi yhtä kilpailu varten.

Pohjola Vakuutus tarjoaa neljää erilaista vakuutusta kilpailukaudelle 2019-2020:
1) Aikuisten Sporttiturva hintaan 165 € (31.12.2000 tai sitä ennen synt.)  – heinäkuussa ostettuna voimassa 1.7. alkaen uusin turvin, muulloin ostettuna maksupäivästä 24:00
2) Juniorin Sporttiturva hintaan 61 € (1.1.2001-31.12.2006 synt.)  – voimassaolo kuten yllä
3) Minin Sporttiturva hintaan 15 € (synt. 1.1.2007 tai myöhemmin)  – voimassaolo kuten yllä
4) Kertavakuutus yksittäiseen kilpailutapahtumaan hintaan 32 € (hinta ennallaan) – voimassa 4 vrk ostohetkestä (ostaja ilmoittaa kilpailun ajankohdan)

Vakuutuksen osto -sivulla voit valita ostatko pelkän lisenssin vai lisenssin ja vakuutuksen samalla kertaa. Et kuitenkaan voi ostaa kausilisenssiä ja kertavakuutusta samaan aikaan. Kausilisenssin haltijana voit ostaa kertavakuutuksia useammankin, kannattaa kuitenkin miettiä kilpailemisen määrää ja sen mukaista vakuutusturvaa. Vakuutushan on voimassa muutenkin kuin pelkästään kilpailussa: Vakuutus on voimassa kaiken ikäisille sulkapallo-otteluissa, harjoituksissa ja leireillä koko ajan Suomessa sekä edellä mainittuihin tilaisuuksiin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla.

Pohjola Sairaala

Edut Pohjola Vakuutus oy:n asiakkaille ovat seuraavat:
– hoito voidaan aloittaa välittömästi, kun korvauskäsittely tehdään lääkärikäynnin yhteydessä. Ei enää maksusitoumuspyyntöjä vakuutusyhtiöön.
– pääsee suoraan oikealle ortopedille, joka on erikoistunut siihen niveleen, joka on loukkaantunut.
Näin pelaaja on nopeammin pelikentillä tai takaisin työ- tai opiskeluelämässä.

Pohjolasairaala.fi

Yhteistyössä