Lisenssit ja vakuutukset

Lisenssit ja vakuutukset kaudella 2018-2019

Lisenssit

KAUDEN 2018-2019 LISENSSI- JA VAKUUTUSMYYNTI ALKOI 1.7.2018.

Kausi- ja kertalisenssien sekä vakuutusten osto ja maksu oston yhteydessä tehdään osoitteessa www.suomisport.fi TUTUSTU ihan ensimmäisenä alla olevasta linkistä löytyvään ohjeeseen!!

Rekisteröidy Suomisporti.fi etusivulla olevan ”Sisään Suomisportiin”-linkin kautta. Suomisport opastaa sinua rekisteröitymisessä vaihe vaiheelta. Erillinen pikaohje: Suomisport pikaohje v1.0
Ala-ikäisen pelaajan vanhemman ostaessa junioreilleen lisenssejä, tulee vanhemman rekisteröityä itse ensin (ei tarvitse ostaa itselle mitään)  ja lisätä sen jälkeen juniorit ”Lisää lapsi”-toiminnolla ja syöksyä sen jälkeen vasta ostoksille.

Suomisport.fi ohjaa ostajaa kaikissa vaiheissa kysymyksin ja varmistuksin. Oston eteneminen näkyy koko ajan sivun yläreunassa.
1) valitse liitto/laji
2) valitse lisenssi
3) valitse vakuutus
4) maksa ostoksesi (mm verkkopankki, luottokortti, MobilePay ovat käytettävissä) – MUISTA aina varmistaa paluu myyjän palveluun maksun jälkeen! Muuten maksu saattaa jäädä toteutumatta ja lisenssi siksi ostamatta.

Tournamentsoftwaressa oleva tieto ”Jäsenyys” liittyy lisenssin maksutietoon kauden 2018-2019 osalta, sillä ei ole yhteyttä pelaajan seurajäsenyyteen, ainoastaan lisenssin maksamalla saat ”jäsenyyden” TSW:ssä voimaan.
Uusien pelaajien (ei aiemmin lisenssiä, ainakaan Suomisportissa) lisenssin maksutieto siirretään toistaiseksi manuaalisesti Suomisportista Tournamensoftwareen (samalla luodaan Member ID ja lähetetään pelaajalle rekisteröitysmispyyntö TSW:een), siksi siirrossa on vielä edellisten kausien tapaan pieni viime, maksimissaan kaksi päivää, normaalisti alle vuorokausi.

”Vanhojen” pelaajien, joilla on ollut lisenssi kaudella 2017-2018, eikä ole seuraedustuksen muutoksia TSW:ssä, lisenssin maksutieto siirretään 1.7. alkaen automaattisesti Suomisportista Tournamentsoftwareen tunnin välein tapahtuvilla siirtoajoilla (tällä hetkellä klo xx:49, eli jos maksutapahtuma päättyi xx:50 niin odotusta kertyy hitaan lounaan verran, muuten hieman vähemmän). Joitain virheitä siirroissa saattaa olla kesän aikana, ilmoita yli tunnin siirtoviipeestä osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi niin selvitellään (saamme toki raportin kaikista siirroista ja niiden mahdollisista virheistä). Seuraedustusta TSW:n käytön aikana muuttaneet pelaajat käsitellään toistaiseksi manuaalisesti mahdollisimman nopeasti. Mitä aikaisemmin toimit, sitä vähemmän tarvitsee murehtia!

JOKAISEN pelaajan, joka osallistuu Suomen Sulkapalloliiton sanktioimaan (=kilpailukalenterissa) kilpailuun on lunastettava kilpailulisenssi ennen kilpailuun/kilpailuihin ilmoittautumista. Lisenssin ostaja sitoutuu noudattamaan Suomen Sulkapalloliiton sääntöjä ja kulloinkin voimassa olevia Antidopingsääntöjä.
Harrastepelaaja ei tarvitse harrastekilpailussa lisenssiä. Harrastajien joukkuepelaamiseen SSuL:n toimesta julkaistujen joukkuekilpailuiden osallistujan tulee rekisteröityä Suomisportiin ja hankkia Aikuisharrastajan joukkuekilpailulisenssi 10,- € rekisteröintimaksulla, joka kattaa yhden kauden harrastejoukkuekisat.
Lisenssitön pelaaja ei voi ilmoittautua SSuL:n hyväksymiin kilpailuihin (virheilmoitus ”jäsenyyden puuttumisesta”). Ilmoittautumisjärjestelmän ulkopuolelta ei kilpailuihin tule ilmoittautua, eikä kilpailujärjestäjän tarvitse sellaista hyväksyä. Ilmoittautumisjärjestelmällä pyritään helpottamaan kaikkien osallisten elämää ja järjestelmää pyritään jatkuvasti kehittämään.

Kertalisenssi
Alimmalla kilpailutasolla (C) pelaaja (myös juniori tai seniori) voi lunastaa yhdessä kilpailussa kerrallaan voimassa olevan kertalisenssin niin monta kertaa kaudessa kuin haluaa. Muissa luokissa oikeus kertalisenssiin on vain järjestävän seuran pelaajalla kerran kilpailukaudessa.
Kertalisenssi tulee myös ostaa ennen ilmoittautumista! Oston yhteydessä kysytään lisenssin voimassaolon alkupäivä eli kilpailun ensimmäinen päivä. Osto myös mahdollistaa ilmoittautumisen kilpailuun.

Huom! Kilpailulisenssi EI sisällä vakuutusta. Nyt voit varmistaa vakuutusturvasi ja ostaa ja maksaa halutessasi lisenssin yhteydessä myös vakuutuksen. 

Lisenssit ja hinnat:

Lisenssi Hinta Kuvaus Sopiva vakuutus Hinta
Aikuisten kausilisenssi 35 € koko kauden voimassa oleva lisenssi 1999 tai aiemmin syntyneille aikuiskilpailijoille Aikuisen Sporttiturva 165 €
Kertalisenssi 20 € Yhden kilpailun ajan voimassa oleva lisenssi, korotettavissa kausilisenssiksi 15,- € hintaan.
C-luokan pelaajille kaikkiin kilpailuihin. Muille kerran kaudessa oman seuran kilpailuihin.
Kertavakuutus 32 €/kisa
Juniorin kausilisenssi 12 € koko kauden voimassa oleva lisenssi 2000 tai myöhemmin syntyneille, Minit 2006 tai aiemmin synt. Juniorin Sporttiturva tai Minin Sporttiturva Juniori 61€
Mini 15 €
Harrastepelaajan joukkuekilpailulisenssi 10 € Harrastejoukkuepelaajan kausilisenssi vain joukkuekisoihinei myynnissä tällä hetkellä! Aikuisen Sporttiturva tai Kertavakuutus 165€/kausi
tai 32€/kisa
Ostan vain vakuutuksen 2 € Verkko-oston lisämaksu pelkän vakuutuksen ostossa kaikki vakuutukset 15 € – 165 €

Suomen Sulkapalloliitto Seloste_käsittelytoimista_Suomisport

Sporttivakuutukset kaudelle 2018-2019

Sporttiturvan tuoteselosteet 2018-2019 ja kuvaus merkittävimmistä muutoksista ja eduista (muutokset jo kaudella 2016-2017)
Kausivakuutusten hinta on hieman noussut edellisen kauden hinnoista.

Sporttiturva – Tuoteseloste Kausivakuutukset – HUOM! Minien vakuutus on voimassa kaikissa lajeissa
Sporttiturva – Tuoteseloste Kertavakuutus

Ennennäkemätön uudistus Sporttiturvaan – Sporttiturvan aiemmat mutta edelleen merkittävän hyvät edut! Tutustu huolella OP Ryhmän urheiluvakuutus-sivustoon ja Sporttiturvan vakuutusehtoihin. Esimerkiksi rasitusvammojen, akillesjänteen ja kuntoutukseen liittyvän fysikaalisen hoidon osalta. Tämä toimii! Mineillä kaikki lajit yhdellä vakuutuksella!!

Lisätietoja löytyy OP:n sivuilta ja täältä Toimintaohjeita vahinkotilanteisiin

Sporttiturva on helpoin tapa vakuuttaa seurojen jäsenet urheilutapaturmien varalta. Vakuutus korvaa äkillisen tapahtuman tai tapaturman, joka sattuu vakuutetun tahtomatta. Edullisimmat vakuutukset ovat hinnaltaan viisitoista euroa urheilijaa tai tapahtumaa kohden, mutta takaavat silti nopean, korkeatasoisen sekä asiantuntevan tutkimuksen ja hoidon sopimushoitopaikoissa. Katso lisää tuoteselosteista.

Sporttiturva on kattava tapaturmavakuutus, mutta OP Vakuutus Oy:n valikoimasta löytyy myös muita urheilijan perusturvaa täydentäviä vakuutuksia. Tällaisia ovat mm. matkavakuutukset, vapaa-ajan tapaturmavakuutukset ja arvokkaiden urheiluvälineiden vakuutukset. Omaa vakuutusturvaansa voi selvittää OP:n asiakaspalvelunumerosta 03 03 03 03. Suomen Sulkapalloliitto suosittelee kaikille kilpapelaajille Sporttiturva-vakuutuksen ottamista OP Vakuutuksesta. Sulkapalloliiton kilpailutoimintaan osallistuvat voivat nyt ostaa samalla kertaa sekä lisenssin että vakuutuksen. Vakuutuksettoman kausilisenssin ostajille on lisäksi kertavakuutus, esimerkiksi yhtä kilpailu varten.

OP tarjoaa neljää erilaista vakuutusta kilpailukaudelle 2018-2019:
1) Aikuisten Sporttiturva hintaan 165 € (31.12.1999 tai sitä ennen synt.) (ennen 160 €) – heinäkuussa ostettuna voimassa 1.7. alkaen uusin turvin, muulloin ostettuna maksupäivästä 24:00
2) Juniorin Sporttiturva hintaan 61 € (1.1.2000-31.12.2005 synt.) (ennen 60 €) – voimassaolo kuten yllä
3) Minin Sporttiturva hintaan 15 € (synt. 1.1.2006 tai myöhemmin) (ennen 12 €) – voimassaolo kuten yllä
4) Kertavakuutus yksittäiseen kilpailutapahtumaan hintaan 32 € (hinta ennallaan) – voimassa 4 vrk ostohetkestä (ostaja ilmoittaa kilpailun ajankohdan)

Vakuutuksen osto -sivulla voit valita ostatko pelkän lisenssin vai lisenssin ja vakuutuksen samalla kertaa. Et kuitenkaan voi ostaa kausilisenssiä ja kertavakuutusta samaan aikaan. Kausilisenssin haltijana voit ostaa kertavakuutuksia useammankin, kannattaa kuitenkin miettiä kilpailemisen määrää ja sen mukaista vakuutusturvaa. Vakuutushan on voimassa muutenkin kuin pelkästään kilpailussa.

Pohjola Sairaala

Edut OP:n asiakkaille ovat seuraavat:
– hoito voidaan aloittaa välittömästi, kun korvauskäsittely tehdään lääkärikäynnin yhteydessä. Ei enää maksusitoumuspyyntöjä vakuutusyhtiöön.
– pääsee suoraan oikealle ortopedille, joka on erikoistunut siihen niveleen, joka on loukkaantunut.
Näin pelaaja on nopeammin pelikentillä tai takaisin työ- tai opiskeluelämässä.

Pohjolasairaala.fi

Yhteistyössä