Lisätietoja lisenssin ostosta

Lisenssin osto 1.7.2018 alkaen

Lisenssin osto tapahtuu Suomisportista

Suomisportiin rekisteröidytään ennen lisenssin ja vakuutuksen ostoa tämän helpon ohjeen mukaisesti..

Lisenssi kannattaa aina ostaa hyvissä ajoin ennen kauden ensimmäistä kilpailua. Maksun jälkeen tieto lisenssin voimassaolosta siirtyy automaattisesti Tournamentsoftwareen kerran tunnissa (xx:53) ”vanhoilla” pelaajilla, joilla on aiemminkin ostettu lisenssi (Suomisportissa). Uusien pelaajien ja seuraa vaihtaneiden osalta käsittely tehdään arkisin ja kestää enintään vuorokauden.

Lisenssittömille pelaajille ei lasketa rankingpisteitä, sekin on hyvä syy hoitaa lisenssi kuntoon ennen kilpailemisen aloittamista. Ilman maksettua lisenssiä ei voi ilmoittautua kilpailuihin. Uusille pelaajille muodostetaan Tournamentsoftwareen rekisteröitymiseen tarvittava pelaajanumero lisenssin oston jälkeen ja rekisteröitymispyyntö lähetetään lisenssin ostossa annettuun sähköpostiin.

Sportti-ID ja ”Goodmintonin” pelaajanumero

Vanha Sporttirekisterin antama Sportti-ID säilyy myös Suomisportissa. Suomisportin rekisteröitymisessä se saattaa ensin näyttää vieraalta, mutta päivittyy myöhemmin. Suomisportin rekisteröitymisen jälkeen kirjautumiseen käytetään omaa puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta ja kertakäyttöistä kirjautumiskoodia, joka lähetetään puhelimeen, jonka numero on annettu järjestelmään rekisteröitymisen yhteydessä.

Goodmintonin pelaajanumero puolestaan on tarkoitettu kilpailuilmoittautumisjärjestelmän (Tournamentsoftware) käyttöön vain rekisteröitymisen yhteydessä.
Uuden pelaajan pelaajanumero perustetaan lisenssin oston jälkeen Tournamentsoftwareen, josta lähetetään uudelle pelaajalle rekisteröitymispyyntö, jossa yhteydessä pelaaja saa tuon pelaajanumeron (Member ID) tietoonsa.
Pelaajanumeroita voi hakea helposti pelaajahausta.

Helpointa on hoitaa lisenssin osto ajoissa kuntoon yllä olevan aikataulun puitteissa, SSuL toimisto ei voi perustaa pelaajanumeroa jos lisenssiä ei ole ostettu. SSuL:n toimisto palvelee pääsääntöisesti ns ”virka-aikana”, ilta-, yö- ja viikonloppupäivystykseen ei ole mahdollisuutta.

Lisätiedot ja palaute – toimisto@sulkapallo.fi

Yhteistyössä