Lisätietoja lisenssin ostosta

Lisenssin osto 1.7.2017 alkaen

Lisenssin osto tapahtuu 1.7.2017 alkavalle kilpailukaudelle Suomisportista

Suomisportiin rekisteröidytään ennen lisenssin ja vakuutuksen ostoa tämän helpon ohjeen mukaisesti..

Lisenssi kannattaa aina ostaa hyvissä ajoin ennen kauden ensimmäistä kilpailua. Tällä hetkellä (21.8.2017) on vielä hieman tekemistä Suomisportin ja Tournamentsoftwaren liittymässä, jonka oli tarkoitus valmistua ennen lisenssimyynnin aloittamista. Liittymän keskeneräisyydestä johtuen prosessissa on vielä yksi ”käsityövaihe”, josta aiheutuu maksutiedon siirtymiseen 1-2 päivän viive lisenssin maksusta sen näkymiseen Tournamensoftwaressa. Siirtymätön maksutieto tai maksamaton lisenssi näkyy ”jäsenyyden” puuttumisena, sitä ei pidä sekoittaa seuran jäsenyyteen, josta SSuL:n rekisterissä ei ole pelaajakohtaista ajantasaista tietoa.

Lisenssittömille pelaajille ei lasketa rankingpisteitä, sekin on hyvä syy hoitaa lisenssi kuntoon ennen kilpailemisen aloittamista. Ilman maksettua lisenssiä ei voi ilmoittautua kilpailuihin. Uusille pelaajille muodostetaan pelaajanumero lisenssin oston jälkeen.

Sportti-ID ja ”Goodmintonin” pelaajanumero

Vanha Sporttirekisterin antama Sportti-ID säilyy myös Suomisportissa. Suomisportin rekisteröitymisessä se saattaa ensin näyttää vieraalta, mutta päivittyy myöhemmin. Suomisportin rekisteröitymisen jälkeen kirjautumiseen käytetään omaa sähköpostiosoitetta ja kertakäyttöistä kirjautumiskoodia, joka lähetetään puhelimeen, jonka numero on annettu järjestelmään rekisteröitymisen yhteydessä.

Goodmintonin pelaajanumero puolestaan on tarkoitettu kilpailuilmoittautumisjärjestelmän (Tournamentsoftware) käyttöön vain rekisteröitymisen yhteydessä.
Uuden pelaajan pelaajanumero perustetaan lisenssin oston jälkeen Tournamentsoftwareen, josta lähetetään uudelle pelaajalle rekisteröitymispyyntö, jossa yhteydessä pelaaja saa tuon pelaajanumeron (Member ID) tietoonsa.
Pelaajanumeroita voi hakea helposti pelaajahausta.

Myöhemmässä vaiheessa (kauden 2017-2018 aikana on tavoiteaikana) pelaajanumeron voi perustaa myös seuran yhteyshenkilö. Tämä ohjeistetaan myöhemmin. Helpointa on kuitenkin hoitaa lisenssi ajoissa kuntoon yllä olevan aikataulun puitteissa, SSuL toimisto ei voi perustaa pelaajanumeroa jos lisenssin rekisteröintiä ei ole tehty. SSuL:n toimisto palvelee pääsääntöisesti ns ”virka-aikana”, ilta-, yö- ja viikonloppupäivystykseen ei ole mahdollisuutta. Myös pankkien tiedonsiirto toimii vain arkisin.

Lisätiedot ja palaute – toimisto@sulkapallo.fi

Yhteistyössä