Sporttirekisteri ja Tapahtumahallinta

Sporttirekisteri – lisenssien ja vakuutusten osto

OstoonOmien tietojen tarkastusPalvelun kuvaus

Sporttirekisteri on Suomen Sulkapalloliiton käytössä oleva lisenssienhallintajärjestelmä, jonka käytön perusteena on henkilön Sportti-ID, joka yksilöi vakuutuksen ja/tai lisenssinostajan. Sportti-ID on henkilöllä sama kaikkien Sporttirekisteriä käyttävien lajiliittojen lisenssejä ostettaessa.

Sportti-ID:stä ja sporttirekisteriin tallenetuista tiedoista on hyötyä, kun käytössämme on

Lisenssit

Lisenssien osto siirtyi 25.6.2014 alkaen Sporttirekisteriin, josta aiemmin ostettiin vain vakuutus.  Selvitä oma Sportti-ID:si jos olet aiemmin ostanut lisenssi tai vakuutuksen Sporttirekisteristä.

Sporttirekisteristä kaudella 2007-2008 tai sitä ennen lisenssin ostaneilla on henkilökohtainen Sportti-ID, jolla omat perustiedot löytyvät valmiiksi. Lisäksi kaikilla Sporttiturva-vakuutuksia ostaneilla (kaudesta riippumatta) on Sportti-ID.

Jos et muista/tiedä omaa Sportti-ID:tä tai salasanaa, voit ”Kirjaudu”-toiminnon kautta hakea sen henkilötunnuksella ”Unohtuiko salasana”-linkistä. Kun/jos sinulla on Sporttirekisterissä toimiva sähköpostiosoite, tunnus ja salasana lähetetään siihen muutamassa minuutissa. Jos se ei onnistu kysy Sportti-ID sähköpostilla osoitteesta toimisto@sulkapallo.fi

Tästä Sporttirekisterin henkilöt 20150623  (tiedosto päivitetään tammikuussa) näet nimesi perusteella oletko käyttänyt Sporttirekisteriä aiemmin. Jos kohdallasi Sportti-ID tai nimi on punainen, et valitettavasti pysty kirjautumaan järjestelmään – katso ohjeet täältä.
Jos et löytänyt nimeäsi lainkaan listasta, voit jatkaa suoraan ostoon ja kirjata kaikki tietosi lomakkeen kenttiin ja saat sportti-ID:n ja siihen liittyvät tiedot antamaasi sähköpostiosoitteeseen, ne kannattaa tallentaa helposti löydettäväksi.

Jos ”rivilläsi” ei ole punaista, voit pyytä ”Unohtuiko salasana”-linkistä tunnuksen ja salasanan sähköpostiisi ja kirjautua järjestelmään sekä päivittää tietosi siellä ajan tasalle. Luettelossa seuratiedot saattavat olla hyvinkin vanhoja, koska ne eivät ole päivittyneet jos et ole ostanut lisenssiä kaudella 2014-2015. Jos et tunnin sisällä ole saanut tietoja sähköpostiisi, saatta Sporttirekisterissä olla vanha sähköpostiosoite, ota silloin yhteyttä: toimisto@sulkapallo.fi

Tapahtumahallinta (TaPu)

TaPu – ilmoittautumiset tapahtumiin Palvelun kuvaus 

TaPua käytetään tällä hetkellä sellaisten tapahtumien ilmoittautumisiin, joiden kohderyhmänä on pääasiassa SSuL:n jäsenseurojen jäsenistö.

Ilmoittautumisjärjestelmä tunnistaa ilmoittautujan Sportti-ID:llä. Jos Sportti-ID:tä ei vielä ole, sen saa ostamalla lisenssin tai vakuutuksellisen lisenssin. Mikäli tarve on vain Sportti-ID:lle, ota yhteyttä toimisto@sulkapallo.fi.

Tapahtumahallinnan avulla voidaan tarvittaessa tilastoida osallistumisia eri tapahtumiin henkilöittäin ja/tai seuroittain. Tulevaisuudessa myös pienien tapahtumien laskutus voidaan hoitaa lisenssioston tapaan suoraan TaPusta. TaPun ilmoittautumislinkki julkaistaan aina tapahtuman uutisoinnin yhteydessä.

Yhteistyössä