EM-kilpailut

ESC2020 Zadar, Croatia

ESC 2020 – päivitys 6.8.2020

HUOM! Seniorien EM-kisat on siirrretty vuodelle 2021! Tarkempi ajankohta ilmoitetaan lähiaikoina.

 

ESC2020 – päivitys 12.6.2020

Badminton Europe would like to invite you to compete in the 2020 European Senior Championships to be held from 27 September to 4 October 2020 in Zadar, Croatia.

More information can be found in the attached invitation.
Key dates to remember are:
4 August 2020 Closing date for entries for the 2020 European SeniorChampionships.  Suomalaisten ilmoittautumiset 28.7.2020 klo 23:59 mennessä: Suomisporttiin ilmoittautuminen aukeaa 1.7.2020 klo 00:00 ja edellyttää lisenssiä kilpailun ajalle eli tulevalle kaudelle.
14 August 2020 Deadline for booking hotels.
14 August 2020 Deadline for VISA applications.
14 August 2020 Deadline for transport requests.
14 August 2020 Deadline for accreditation requests.
15 September 2020 Deadline for booking practice courts.
26 September 2020 Team Managers’ Meeting – at 20.00 in the tournament venue – joukkueenjohtaja pitää ilmoittaa BE:lle viimeistään kaksi viikkoa ennen kisaa. Valinnette hänet keskuudestanne. Team Managerin tehtäviä on alempana kuvattu 11.6. päivityksessä ”Important Regulations” dokumentissa.

Kutsu on BE:n sivuilla, josta sen voi myös ladata. Pääkohtia:

Ikäluokat: 35-75 ja nuorimpaan osallistukseen on oltava syntynyt 31.12.1984 tai aiemmin eli vaadittu ikä pitää olla täynnä viime vuonna (2019). Tänä vuonna 35 täyttäneet voivat valmistautua 2021 MM-kisaan ja 2022 EM-kisan 35+ -luokkaan.
Rajoitus: yksi kutakin pelimuotoa. Eli vaikka 55+ ikäisenä intoutuisit pelaamaan jonkun pelimuodon vaikka 40+ -ikäluokassa, niin se pelimuoto on käsitelty.
Osallistujat: kaksinpeleihin enintään kahdeksan (8+8) pelaaja per maa ja nelinpeleihin kuusitoista (16+16+16) pelaajaa per maa. Nelinpelien pelaajat lasketaan yksittäin ja sillä mahdollistetaan maksimimäärä pelaajia vaikka joku/jotkut pelaavat ulkomaisen parin kera.
Partner wanted/Pari hakusessa – kirjoittakaa ilmoittautumislomakkeeseen pariksi ”Etsin paria” ja SSuL toimittaa tiedon BE:lle yhdellä lomakkeella määräaikaan mennessä.
Asu ja mainokset: BWF:n sääntöjen mukaan, ellei BE ole nimenomaisesti tähän kilpailuun asettanut poikkeuksia. Nimi tai maa paidan selkämyksessä on vapaahtoinen, mutta kun siellä jotain on, sen on oltava sääntöjen mukainen. Kengistä on erikoismaininta, etteivät saa jättää jälkiä kenttään ja jos jälkiä jaä, eikä pelaaja suostu vaihtamaan kenkiä, hänet voidaan hylätä pelistä ja pelimuodosta tykkänään ylituomarin päätöksellä.
Lentokenttäkuljetukset: Virallinen lentokenttä on Zadar (ZAD), josta on kisajärjestäjän kuljetus (veloituksetta) virallisiin majoituksiin, jotka on varattu järjestäjän kautta. Muut vaihtoehtoiset lentokentät ovat:
Split Airport (SPU) → 130km from Zadar
Franjo Tuđman Airport Zagreb (ZAG) → 300km from Zadar – näistä on mahdollista varata maksullinen kuljetus
Majoitus: varataan osoitteesta badminton@terratravel.hr. Samasta osoitteesta varataan myös kuljetukset ja muille kuin pelaajille tulevat akreditoinnit. Vielä ei ollut tietoa kenelle akreditointia voi pyytää. Ei siis tässä vaiheessa vielä ystäville ja matkassa oleville serkuille.
Harjoitusajat: Kisan sivuilta varattavia, 15.9. mennessä
COVID-19 – kutsussa on maininta, että BE tai Kroatian liitto ei tule korvaamaan mitään pelaajien kuluja jos kilpailu joudutaan viranomaisten määräyksestä perumaan. Kaikissa varauksissa matkoihin ja majoituksiin liittyen suositellaan liitettäväksi peruutusvakuutus/-turva. Lisäksi kutsussa mainitaan, että Kroatian liitolla on oikeus perua kilpailu jos ilmoittautuneita on vähemmän kuin 800 tai startteja vähemmän kuin 1200. Tälläinen peruutus ilmoitettava viimeistään 7.8.2020 kaikille pelaajia ilmoittaneille liitoille.

Kutsussa mainittu kisan sivu näyttää olevan ainakin tässä vaiheessa ainoastaan tuo BE:n sivu, johon on näemmä tulossa lisätietoa majoituksita ja kuljetuksista. BE:n henkilö, joka tekee päivityksiä on töissä tiistaisin ja torstaisin, toistaiseksi.


ESC2020 – päivitys 11.6.2020

Kilpailun ajankohta on muuttunut ja on nyt 27.9.-04.10.2020, siis viikkoa aikaisemmin, kun alunperin oli arveltu. BE on luvannut toimittaa kutsun viikon 24 aikana ja se tai ainakin osia julkaistaan hetimmiten postin saavuttua.

TSW kilpailukalenteriin kisa on laitettu tänään 14:21 ja siitä rohkaistuneena ilmoittautumislomake on perustettu myös Suomisportiin ja ilmoittautuminen alkaa 1.7.2020 klo 00:00, koska ilmoittautuminen edellyttää sen kauden lisenssiä, jonka aikana kilpailu pelataan. Avautumisen jälkeen ja lisenssin hankittuasi pääset ilmoittautumaan TÄÄLTÄ  – linkki johdattaa sinut Suomisportiin lomakkeelle, josta pääset myös ostamaan lisenssin (pienen mutkan kautta) 1.7.2020 klo 00:00 alkaen.

Ilmoittautumislomakkeen kysymykset saattavat tuntua rasittavilta, mutta ilmoittautumisen päättyminen sattuu keskelle kuuminta (?) kesää ja laiskatkin lomailee silloin, joten on hyvin vähän aikaa ylimääräisiin selvityksiin. Ilmoittautuminen päättyy 28.7.2020 klo 23:59 ja piste tähän. Tuohon asti voi ilmoittaumisen myös perua ihan kotimaan tiedoista. Online ilmoittautuminen tehdään 5.8. BE:lle, jonka jälkeen hätätapauksessa peruminen onnistuu vielä 9.8. mutta sekin on sunnuntai, joten toive on pe  7.8.2020 klo 15:00!

BE:n ESC -sivulla on vielä 18:14 tänään hyvin rauhallista.

Ennen kutsun saapumista tästä muutama merkittävä kohta kipailun säännöstöstä Englanniksi: Important regulations Lisää tietoja julkaistaan kun niitä saadaan.

— — — —

ESC2020 – 3.-10.10.2020, Zadar Croatia

27.5.2020 Uutinen BE:n kyselystä Facebookissa. Kyselyyn ei suomalaisten pelaajien tarvitse vastata


Senioreiden EM-kilpailut järjestetään kahden vuoden välein, parillisina vuosina. Seuraavat EM-kisat käydään Guadalajarassa, Espanjassa 24.-30.9.2018. Lue lisää kisasta Euroopan Sulkapalloliiton sivuilta. Luokkiin voi yhdestä maasta osallistua kahdeksan kaksinpelaajaa sekä 16 pelaajaa nelinpelissä sekä sekanelinpelissä.

PÄIVITYS 14.9.2018 – harjoitusajat, akreditointi, kisan aikataulu

Team Manager Janne Wasenius on varannut harjoitusaikoja reilusti, jotta niitä myös saadaan. Myönnetyt treeniajat julkaistaan BE:n toimesta 17.9.
Harjoitusaikojen osalta täytyy muistaa, että vaikka Suomella on hurrrrjan kokoinen osallistujajoukko, sen koko kisan osallistujamäärästä 5,06% eli noin 0,6 kenttää/h kahdestatoista 🙂

T-paitatilaus lähti määräaikaan mennessä, nopeasta aikataulusta huolimatta 40/63 ehti ilmoittaa arvellun oman koon määräaikaan mennessä ja ne neljä, jotka tulivat hiukan myöhässä osasimme Jannen kanssa arvata 75% osumatarkkuudella oikein.

BE:n pyytämistä akreditoinneista on tehty Jannen lisäksi Media akreditointi Seppo Junnilalle, jonka upeista kuvista on saatu nauttia aiemmissakin kisoissa. Jotta kotiin jäävien tiedonjanoa saadaan sammutettua, Seppo raportoi kisan aikana SSuL:n viestinnän kautta liiton kanaviin. Olisi äärimmäisen hienoa saada sitä kautta välitettyä myös pelaajien omia tunnelmia, joten kertokaa fiiliksiä ennen ja jälkeen pelejä ja miksei vähän vapaaltakin vaikka Sepolle tai Sepon kautta niin saadaan tarinoita levitettyä!

Kaikki selvillä olevat suomalaisten pelit löytyvät täältä aikataulutettuna.


PÄIVITYS 31.8.2018 – arvonta julksistu, maksuista ja peliasuista

Dear Member Associations and team managers,

The draws of the 2018 European Senior Championships have been published on tournament software (to be approved by the referee).

The team managers’ meeting will take place on Sunday 23rd September 2018 at 18:30 at the tournament venue. It is mandatory for each team to be represented by a team manager at this meeting.

The invoices for the entry fees have been sent to all the member associations and we will accept cash payments at the tournament. Please make sure to print the invoice beforehand and to bring it when you want to make the payment in order to facilitate the process. Please also be informed that we will only accept cash payments for the full amount of the invoices.

Furthermore a kind reminder that according to the European Senior Championships regulations, clothing must comply with the existing BWF Regulations, unless exceptions have been given by Badminton Europe. If you wish to make a request for such exception, please do so to events@badmintoneurope.com with the necessary explanation and preferably including pictures.

All other necessary information can still be found on our website.

Kind regards,
Tamara Geeraerts

Kaikille ilmoittautuneille on lähetetty juuri sähköposti ja kootut selitykset. Joukkueejohtaana toimii Jan-Eric Wasenius.


PÄIVITYS 22.8.2018 – muutoksia alustavaan aikatauluun

Dear all,

After some remarks on the first provisional schedule, we have adjusted it accordingly. You can find the new schedule again on our website:
http://events.badmintoneurope.com/Clubs/CommonDrive/Components/GetWWWFile.aspx?fileID=75651

Kind regards,

Tamara Geeraerts


PÄIVITYS 20.8.2018 – alustava aikataulu

Dear all,

A provisional schedule for the ESC has been made and is available on our website:
http://events.badmintoneurope.com/Clubs/CommonDrive/Components/GetWWWFile.aspx?fileID=75624

All other relevant information can also be found on our website:
http://events.badmintoneurope.com/cms/?cmsid=340&pageid=5804

Please note that for everyone who was looking for a partner in one or more events, we tried to combine as many people as possible. This was however not possible for everybody and therefore lots were drawn where necessary.
If in case of withdrawal a new pair can be formed, the concerning MA’s will be notified about this immediately.

May I ask that each MA nominates their team manager / representative before 10 September by sending their full name, e-mail and phone number to tamara.geeraerts@badmintoneurope.com?

Thank you in advance.

Kind regards,
Tamara Geeraerts
Manager


PÄIVITYS 27.6.2018 – Partner Wanted -ilmoittautumiset Espajaan

Periaatteessa ihan oikein meni ainakin yksi avoimena nelinpeliin ilmoittautuminen BE:n events-postiin, kuten kutussa ohjeistettiin, mutta…

Kutsuhan on tullut maiden liitoille, joilta odotetaan siinä mainittuja toimia, ei välttämättä pelaajilta suoraan. Tehdään siis edelleen KAIKKI ilmoittautumiset Google sheets lomakkeelle – ei mihinkään muualle!
Ymmärtänette työmäärän eron Badminton Europessa jos ilmoittautumisia tippuu hiljakseen useammalta sadalta pelaajalta. Semminkin kun BE joutuu jokaisen varmistamaan tai vähintään ilmoittamaan pelaajan maan liitolle, koska sääntöjen mukaan liitot vastaavat ilmoittamiensa pelaajien maksuista.
Toinen seikka on EM-kisojen rajallinen paikkamäärä jokaisessa luokassa/pelimuodossa. Sen on pysyttävä meillä tiedossa, ettei tule turhia selvittelyjä millekään osapuolelle.

KAIKKI, myös avoimet nelinpeli-, ilmoittautumiset hyvissä ajoin ennen 31.7. päättymistä tänne:  Google Sheets kuten alla on ohjeistettu!


ENSIPAINOS 15.5.2018 – päivitetään tarvittaessa tahi pyydettäessä

ESC2018 – PABELLÓN MULTIUSOS DE GUADALAJARA, ESPANJA

Senioreiden EM 2018  – Kisan sivut: http://www.guadalajara2018.badminton.es – (15.5. ei vielä löytynyt mitään)
Tournamentsoftware-sivu eli Arvonta ja tulokset

Tärkeät päivämäärät:
Lisenssi: 1.7.2018 – kauden 2018-2019 kilpailulisenssien myynti alkaa. Jokaisella ilmoittautujalla tulee olla lisenssi voimassa 31.7. mennessä ja koska kilpailun pituus on seitsemän päivää, kertalisenssi ei ole riittävä. Muista myös vakuutusturva!
Suomen ilmoittautumiset
31.7.2018 klo 23:59 mennessä Google Sheets sivuston excel-taulukkoon. JOKAINEN OMANSA, myös avoimena ilmoittautuessa, jotta määrät pysyvät selvillä. Merkitse pariksi ”Partner Wanted”! Parin ollessa tiedossa parin molemmat puoliskot tulee ilmoittaa. Jari Jalkanen seuraa tilannetta ja vakavien ongelmien ilmaantuessa voi ilmoittautua sähköpostilla Jarille *)
On-line ilmoittautuminen (SSuL tekee) 7.8.2018
Majoitusvaraukset 7.8.2018 mennessä – hotellit, ohje ja varaukset osoitteesta: accommodation.guadalajara2018@badminton.es
Viisumit (jos joku tarvitsee) 7.8.2018 mennessä – Info.guadalajara2018@badminton.es
Kuljetusvaraukset 10.9.2018 mennessä: transport.guadalajara2018@badminton.es – käytännössä ilmoitetaan matkustustiedot molempiin suuntiin, kannattaa seurata kisasivustoa jos sinne ilmestyy joku lomake.

’) Pakottavassa tapauksessa ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen: jari.jalkanen@mikkeli.fi.
Ilmoittautumisen sisältö:
Aihe: ESC2018 + Ikäluokka (luokat)
Viestiin: Oma nimi, syntymäaika (EI henkilötunnusta), BWF ID, pelattavat pelimuodot ja ikäluokat, mahdolliset parit tai Partner Wanted jos on tarkoitus ilmoittautua avoimena. Voi myös selkeästi ilmoittaa jos ei pelaa nelinpelejä.
Ilmoittautumislomakkeesta selviää nuo minimitiedot, jotka pitää olla myös sp-ilmoittautumisessa.

Avoimena ilmoittautuneista BE muodostaa pareja ilmoittautumisajan päätyttyä. Liikkeellä on myös joitain listoja pareja etsivistä pelaajista.

Joukkueenjohtaja tulee nimetä erikseen viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailun alkua.

ESC18 – Invitation (.pdf-formaatissa) – ESC18 – key dates (.pdf-formaatissa)

Seniorikilpailuryhmä tarkastaa vielä osallistumiskriteerit ja tarkentaa niitä tarvittaessa. EM-kisan osallistujamäärä per maa on kuitenkin todennäköisesti riittävä Suomesta lähtevien ongelmattomaan ilmoittautumiseen suurellakin joukolla, kun kaikki ilmoittautuvat omiin oikeisiin ikäluokkiinsa.

 


 

—– Päivitys 7.9.2016 ——

Harjoitusaikataulu ja ohjeet/menettelyt ESC 2016 ovat saapuneet. Suomalaisilla on muutama sessio kisahallissa 17.9. (löysin huonolla silmällä seuraavaa:
1 kenttä (9) 13:00-14:00
2 kenttää (5+6) 16:00-17:00
2 kenttää (7+8) 19:00-20:00
1 kenttä (9) 20:00-21:00
Lisäksi 17.9. harjoitushallissa läheisellä koululla (jossa voi iltaisin muutenkin praktiseerata jos tilaan on)
2 kenttää (3+4) 14:00-15:00
2 kenttää (1+2) 17:00-18:00
18.9. harjoitushallissa on vielä pari varattua aikaa
1 kenttä (2) 12:00-13:00
1 kenttä (2) 20:00-21:00
Practice <– koko aikataulu .pdf formaatissa

Menettely on se, että BE ei tee näihin muutoksia vaan maat voivat keskenään hyvässä yhteisymmärryksessä tehdä vaihtoja/antaa oman vuoronsa toiselle joukkueelle.
Jos harjoitusaikana joku kenttä on tyhjänä viisi minuuttia harjoituksen alkamisajasta, se on paikallaolijoiden käytettävissä – olkaa siis ajoissa (ja kello mukana) omille vuoroillanne 🙂

Koko Jimmyn viesti alla:

Dear All,

The practice courts ahead of the tournament, and on the first competition day (Sunday 18 September), have been divided.
Division has been made based on number of participating players.
It is up to each country to divide the allocated courts internally. Any court not occupied 5 minutes after the listed starting time can be used by other countries.
The practice venue is located at a public school, about 15 minutes walk from the main venue. Transport is not provided for this purpose. Signs and maps will be made available.

The attached division will not be amended – so should you wish different times, kindly exchange/trade internally with other countries.

During the competition there will be an opportunity of practicing in the late afternoon/evening in the practice venue (public school) – please however be informed that booking for this is not possible, so the courts can be used on a “first come – first serve basis”. One country however cannot occupy more than two courts at a time. Each practice time is scheduled for one hour, so kindly be fair and cooperative towards each other. It will not be possible to practice in the main venue, except for Saturday 17 September – also not after end of play each night.

Shuttlecocks for practice purposes will not be handed out – so your players shall bring own shuttles for this purpose. Kindly ask your players to remove own used shuttles after their practice time has ended.

The playing schedule for the first three days are published no later than tomorrow, Thursday.

Kind regards,
Jimmy Andersen

 – Ilkka

—– Päivitys 2.9.2016 ——

ESC 2016 Arvonta on julkaistu ja osoite löytyy Jimmyn lähettämästä viestistä tuosta alta.

Dear All,

Please be informed that the draws in the 40 different events were made today – and can be seen via this link http://bwf.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=9C76B2C6-7AE0-4384-9851-5DC11D2B4643
In accordance with the regulations for the event, optimal separation for each country was used in connection with the draw.

Kindly note that the draws are yet to be formally approved by the referee.
In 40+ MS an amendment to the draft seeding was made, due to a withdrawal of a seeded player.
The schedule will now be worked out, and you can expect it to be published during next week. In total 1.373 matches shall be played over the 7 days.
Please be informed that, in accordance with BWF’s General Competition Regulations, after the draw is made, it is not possible to withdraw from one event and continue to play on in other events. This regulation has been introduced within the last year, hence I would like to point your attention to it.

Kind regards,
Jimmy Andersen
Senior Manager

—– Päivitys 12.8.2016 —–

BE on eilen julkaissut ATK:lla (intternetissä siis) Seniori-EM:n tarkastetun pelaajaluettelon. Alustava seedaus-lista on odotettavissa 29.8.2016 ja vahvistettu versio 1.9.2016, joka on myös arvontapäivä – seuratkaapa siis.

—– Päivitys 9.8.2016 ——

BE laittoi tutkittavaksi ilmoittautuneiden listan – päällimmäinen huomio on, että aika moni avoimena ilmoittautunut oli saanut parin. Kekki ei ollut kuitenkaan ainoa joka ei saanut; XD55 reserviin jäivät Niemi (kuitenkin), Kekki ja Renvall sekä XD70 reserviin jäi Wiberg.

Alempana koko BE:n toimittama lista, jonka mahdolliset virheet on ilmoitettava BE:lle 11.8. klo 10:00 mennessä!! Alla Jimmyn viesti selityksineen. (Noin 1000 pelaajaa kaikkiaan mukana kuulemma)

Dear All,
Thank you for submitting your entries.
Please find attached the draft list of entries for the 2016 European Senior Championships. Entries are imported and extracted based on received entries in excel-format.

Kindly go through the lists and get back to me no later than Thursday 11 August 2016 at 10:00 CET should you find any mistakes in the attached entries, compared to how they were submitted. Please note that it is not possible to amend your entries comprted to how they were – but that this is only for validation reasons. Please be informed that players entered as “partner wanted” has been paired by Badminton Europe by drawing lots, wherever possible. Players who have not got partners are all placed on the reserves list (in no particular order) in the attached file.

After the above mentioned deadline, the confirmed entries will be sent to a seeding panel for their consideration – and the confirmed entries will be announced to you all.

Kind regards,
Jimmy
——————————————
Jimmy Andersen
Senior Manager

Tarkastin osaltani listan ja se vastasi ilmoittautumistamme – MUTTA siitä näkee avoimina ilmoittautuneiden parin saaneiden parit ja luokkien koot ja pelaajat/parit – näyttäisi tulevan ihan kivat kekkerit! Helille tiedoksi, että kysyin Jimmyltä noita WD35 😉 tyhjiä rivejä. Kaipa sieltä pari paria saa koottua vielä (on tulossa arvontaan!). Tuosta excelöimään: Entries of 2016 European Senior Championships2 – ja 94 sivua pdfää: Entries of 2016 European Senior Championships

Menkäähän taidolla hakemaan ne mitalit kotiin!

Uskoo ja toivoo
Ilkka

—– Päivitys 9.7.2016 —–

Lista ilmoittautuneista 9.7.2016. Ellei toisin pyydetä, avoimet ilmoittautumiset tältä listalta yhdistetään jo Suomessa BE:lle lähtevään ilmoittautumiseen. Avoimena BE:lle lähteviä hoitaa Stefan oman Team Manager ohjeistuksensa  mukaan.

HUOMIOIKAA IKÄRAJAT ja muut rajoitukset – kyse on BE:n kisasta!! Esim 70-luokkaan ilmoittautuvien tulee olla 1945 tai aiemmin syntyneitä. 1946 syntyneet ovat oikeutettua 65+ -luokkaan.

Lista: ESC2016 20160709

—– Päivitys 30.5.2016 —-

EM2016 ilmoittautuminen on avattu Goodmintoniin 30.5.2016. Ilmoittautuminen päättyy 26.7.2016 ja ilmoittautuminen lähetetään BE:lle viimeistään 1.8.2016 (virallinen deadline 2.8.). Kisan arvonta on kaksi viikkoa ennen kisaa eli 4.9.2016
Säännöt, tärkeät päivät ja kutsu löytyvät BE:n Events sivulta HUOMIOKAA tuolla sivulla olevat ikärajat! Käytössä on sama ikäraja, kuin meillä kaudella 2015-2016 eli nuorin luokka on 1980 tai aiemmin syntyneille!! (Meillähän tuo on syksyllä jo lempeämpi)
+35 = 1980 tai aiemmin
+40 = 1975 tai aiemmin
+45 = 1970 tai aiemmin
….
+70 = 1945 tai aiemmin – ja tämä on todelle iäkkäin ryhmä, siispä 75 ja vanhemmat tähän luokkaan, säännöt ainakin sen sallivat.

Kauden 2016-2017 lisenssimyynti avataan kesäkuun lopulla, joten huolehdittehan ennen kisaa myös sen kuntoon

Yhteistyössä