MM-kilpailut

Seniorien MM-kisat järjestetään kahden vuoden välein aina parittomina vuosina. Seuraavat seniorien MM-kisat käydään Puolan Katowicessa 4.-11.8.2019

MM-kisojen maakohtainen pelaajamäärän rajoitus on neljä pelaajaa/pari jokaisessa luokassa per pelimuoto. Ikäluokkia MM-kisassa on 35+ – 75+.

Ilmoittautumisen osalta Suomessa on Seniorikilpailuryhmän toimesta päätetty matkavarausten ja muun etukäteishulinan helpottamiseksi toimia aikataulullisesti läntistä naapuria seuraillen – ollaan hyvissä ajoin liikkeellä niin ehditään ajoissa perille!!

ti 09.04.2019 mennessä ilmoittautuminen _Goodmintoniin_ tässä vaiheessa kyse on kiinnostuksesta lähteä Puolaan pelaamaan, ei sitova ilmoittautuminen tai lupaus kisaan pääsystä – ilmoittautuneiden listaa julkaistaan viikoittain tällä sivulla 4.3. alkaen
ti 07.05.2019 pisteet talteen ja ilmoittautumista tarkastelu ikäluokittaisen järjestyksen ratkaisemiseksi. Päivän pistelista on käytössä riippumatta mitkä kilpailut siinä ovat mukana.
ti 14.05.2019 mennessä vahvistus pelaajilta, jotka ovat oikeutettuja kisapaikkaan, lähteekö matkaan. Näiden vahvistusten perusteella tehdään jatkotoimia, kuten passin tietojen keräämistä ja muuta pientä.
ti 21.05.2019 viimeinen vahvistus ja lista kiinni – tähän mennessä pelaajien on oltava varmoja ja valmiita matkaan elokuussa.
ti 11.06.2019 BWF ilmoittautuminen – SSuL tekee fyysisen toimen.

BWF on julkistanut seuraavia merkittäviä päivämääriä:
25.06.2019 – M&Q list to be published – osallistujalista jossain järjestyksessä julkaistaan
05.07.2019 – Seeding published – sijoittamisten julkaisu
22.07.2019 – Withdrawal deadline – online järjestelmän kautta tapahtuvan peruutuksen takaraja
22.07.2019 – THE DRAW! – eli arvonta – varmaan vähän tuon jälkeen myös aikataulua voi odotelle


Päivitys 20.02.2019

Ilmoittautuneet per tänään johonkin aikaan ennen klo 17:00 – Seniori-MM2019 ilmot 20190220

Perjantaina 15.2. on tullut myös WSC 2019 – Invitation letter Final 140219 Approved, johon kannattaa tutustua vähintäänkin huolella jos ei ihan ulkoa opettele. Siellä on mm linkki ”kaiken kattavaan lomakkeeseen”, jolla varataan majoituksia ja kuljetuksia sekä lähetetään akreditointitiedot kaikista mukaan lähtevistä pelaajista, valmentajista, joukkueenjohtajasta ja muista virkailijoista (siis joukkueesta!) – majoitukset ja lentokenttäkuljetukset kukin voi varata ja hoitaa itse (siellä piti joku maksu hoitaa varauksen yhteydessä) – SSuL pyrkii hoitamaan akreditoinnit _ENNEN_ 5.7., joka on jo perinteistä lomakautta ja sitä varten jokaisesta lähtijästä pitää saada ”passikuva” hyvissä ajoin mukaan liitettäväksi.

Kutsussa on myös tärkeää tietoa mm:
– peliasuista
– poisjäänneistä
– ilmoittautumismaksut (120 $ yksi pelimuoto ja 150 $ 2-3 pelimuotoa ja yksi kutakin pelimuotoa on sallittu – ei siis esimerkiksi kaksi nelinpeliä ja yksi kaksinpeli
– erilaisista määräpäivistä

Lisäksi avoimena ilmoittautuville tuli lomake Players Performance and partner request form, jolla omasta ilmoittautumisesta paritta jääneitä voi ilmoittaa kv-parinhakuun. Samassa lomakkeessa on myös Performanssi-kysely, siihen ei kotimaan kisoista (SPM- ja SSM-kisoja lukuun ottamatta) paljoa kirjailla, eikä juuri Ruotsin ja Viron GP kisoja ulkomailta. Enemmänkin kyse on BWF::lle merkittävien KV-seniorikisojen viimevuosien menestyksestä, edellinen MM lienee BWF:llä tiedossa. Kotimaan keskinäisen sijoitus merkitään on-line ilmoittautumiseen määrätyn pistelistan mukaan, sitä ei ole syytä tuohon sotkea. SSuL tarkastaa EM-kisan ja All England Seniors -kisan tulokset lomakkeelle. LOMAKE EI OLE TALLENNETTAVISSA tällä sivulla/lle ilman tarvittavaa käyttäjätunnusta. (Ei, et saa käyttäjätunnusta SSuL:n sivustolle.) Sen voi sieltä poimia kiistakapulaksi johonkin muualle tietosuojattomampaan paikkaa, jos tuntee suurta tuskaa.

Palataan tähän hankkeeseen Finnish Openin jälkeen. Sinnehän kaikki ovat tulossa vapaaehtoistehtäviin erityisesti rajatuomareiksi!

Kuvassa Suomea vuoden 2015 senioreiden MM-kilpailussa edustaneet. Kisat käytiin Helsingborissa, Ruotissa.  Kuva: Seppo Junnila

Yhteistyössä