PM-kilpailut

Pohjoismaiset mestaruuskisat (Open Nordic Senior Championships, ONSC)

PM 2019 – ONSC Norja, Frogner 10.-12.5.2019

Lähde: Sweteran sivusto – jossa myös ihmetellään tiedon vähyyttä – tuonne oli siis annettu päivämäärää lukuun ottamatta matkustajia harhauttavaa tietoa ja siksipä alkuviikosta saapunut kutsu julkaistaan tutustuttavaksi ja omaksuttavaksi tässä:

ONSC Norjan kutsu: INVITATION_TO_OPEN_NORDIC_2019

Omatoiminen ilmoittautuminen, kun tarvittavat tiedot ovat saatavilla. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.4.2019 – oltava siis perillä Norjassa (kirsten.gulbrandsen@qicraft.no)


PM 2017

7.2.2017 (IH)

Kilpailun sivut ovat avoinna: https://sites.google.com/site/nordiskopen/staevneinvitation
Kilpailu pelataan Tanskan Silkeborgissa pe-su 19.-.21.5.2017 niin, että kaksinpelit pelataan perjantaina, nelinpelit lauantaina ja sekanelinpelit sunnuntaina.

Sivulta löytyy mm ikäluokkien syntymävuodet ja muut tärkeät asiat, jotka kutsussa pitääkin olla.

Muilla sivuilla on majoituksista, paikallisista tapahtumista, kartat lähimmistä lentokentistä ja kisahallin sijainti sekä myöhemmässä vaiheessa kisaohjelma ja tulokset.

Ilmoittautuminen on tehty siten, että jokaisen pelaajan tulee ilmoittautua kisajärjestäjän lomakkeella suoraan itse. Lomake löytyy kutsun kohdasta: for international players by formular

Lomakkeella on myös tilinumero, johon ilmoittautuminen (entryt ja mahdolliset muut maksulliset valinnat) tulee ohjeen mukaan maksaa 20.4.2017 mennessä


PM 2016 – tulokset

21.4.2016 Kisan ”suomalaissivu” löytyy täältä ja kisan TSW etusivu merkittävine tietoineen täältä.

Yhteistyössä