TSW-BTP sivu

Tournamentsoftware – Badminton Tournament Planner 2016

Tälle sivulle kootaan tietoa TSW/BTP-projektin etenemisestä ja siihen sitoutuneista tekijöistä.

26.7.2016
Ensimmäinen kilpailu (ESB junioreiden poolikisa) on valmiina vastaanottamaan ilmoittautumisia.
Tournamentsoftwaren ilmoittautumisosan käyttöönoton tilanne on sellainen, että sillä voi ilmoittautua, pieniä ongelma saattaa toki alussa olla mutta niistä selvittänee. Kannattaa ottaa yhteyttä heti, eikä pohtia itsekseen!

Ennen ilmoittautumisia kaikkien pelaajien tulee rekisteröityä ja muodostaa itselleen käyttäjätunnus (kirjautumisnimi) ja tili – siihen löytyy ohje – tuosta –> TSW Rekisteröidy v1.0
Käännöstyö on vielä hieman vaiheessa mutta etenee koko ajan. Ohjeen kuva päivitetään kun sivun käännös päivittyy julkaisuun.

Rekisteröitymään pääsee SSuL:n omalla ”TSW”-sivulla –> http://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/

Samalla sivulla on pari testikilpailua, merkitty TESTI-tekstillä, joilla voi harjoitella ilmoittautumista ja kokeilla mitä kaikkea sieltä selviää esimerkiksi omasta kilpailuhistoriasta.

Ilmoittautumisen ohje pyritään julkaisemaan myös piakkoin, koska ilmoittautuminen sinällään on hyvin yksinkertaista ja jokaisesta ilmoittautumisesta ilmoittautuja saa vahvistuksen, kuten tähän saakka on monesti kaivattukin.

ROHKEASTI kokeilemaan ja mahdolliset virheilmoitukset ja palautteet pikaisesti osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi – ei niitä itsekseen kannata kovin punnertaa! Samalla saadaan tasoiteltua tietä takana tuleville.


Vanhempia dokumentteja matkan varrelta:

Mats Tibbelinen tapaamisen jälkeen laadittu dokumentti Tournamentsoftware ja BTP 2016

Pelkka kutsu kiireisille: Kutsu – Seuraava askelma projektin portailla

Yhteistyössä