Tuomaritoiminta

Tuomarikurssi Driven juniorikisan yhteydessä 6.-7.5.2017

Seuraava tuomarikurssi tuomarikurssi järjestetään Ruskeasuon palloiluhallissa Wapun jälkeisenä viikonloppuna 6.-7.5.2017

Kurssin hinta on 30,- €/kokelas eli naurettavan vähän ja se sisältää asiantuntevan teoriaopetuksen sekä käytännön harjoitteiden lisäksi vähintään pullakahvit! Kurssilaisten toivotaan tulevan mukaan aktiiviseen tuomaritoimintaan ja sitä helpottamaan kurssiin hyväksyttävään suorittamiseen sisältyy näyttökoe jossain myöhemmässä kilpailussa.

Kentät, pelaajat ja tuomarit FO14_Jp.Photo-3794

SST:n naisjaosto esittää erittäin asiallisen toiveen. Kuten kuvasta näkyy, 2/3 tuomareista on naisia, joten odote on, että kurssilla on vähintään sama tilanne!!

Kurssin hyväksytysti suorittaneet voivat tuomita kaikissa SSuL:n sanktioimissa kilpailuissa ja toimia kansallisten kilpailujen ylituomarina. Kokemuksen kartuttua kotimaassa on mahdollista suunnata Badminton Europen kursseille ja sitä tietä jopa kohti Olympialaisia 2024 tai viimeistään 2028. Rioon ja Tokioon ei taida ihan ehtiä.

Vain nopeimmat pääsevät mukaan vaikka viimeisin ilmoittautumispäivä on 23.4.2017. Osoite on helppo, sähköpostia osoitteeseen: toimisto@sulkapallo.fi

Laita aiheeksi ”Tuomarikurssi” ja viestiin nimesi ja laskutusosoite sekä tieto mihin sähköpostiosoitteeseen ennakkomateriaalit ja muut kurssin tiedotteet haluat lähetettäväksi.

Nyt kannattaa keskustella asiasta seuroissa ja laittaa isompikin porukka mukaan yhteisilmoituksella!!!

Myös ylituomareiden koulutusta on suunnitteilla mikäli riittävästi kiinnostuneita löytyy. Kinnostuksen voi osoittaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi

Voit myös tutustua etukäteen tuomarin tehtäviin ja fraaseihin eli kuulutuksiin alla olevien linkkien takaa löytyvistä dokumenteista. Ihan vaan vinkkinä, että Peli- ja Kilpailusäännöt vähintään on hyvä kahlata läpi ennen kurssia, eikä isoksi haitaksi ole tutustua kaikkiin ja erityisesti pelaajan käytössääntöihin.
Kurssi EI sisällä sääntöjen sisälukua, ainoastaan niiden kuulemista (vai kuulustelua).

Tervetuloa hyyyvin vakavamieliseen seuraan, heh. 

Tuomariopas 201401
Kuulutukset PART II

Kuvat: Joonas Puhakka

Yhteistyössä