Ulkomaan kilpailuilmoittautumiset

BWF/BE sanktioidut kilpailut

Aikuispelaajat/-kisat: Koska ilmoittautujien osallistumisoikeus on määritetty Kilpailusäännöissä, ilmoittautumislomakkeelle annetaan lupa pyynnöstä (pyyntö osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi) lisenssipelaajalle, jolla on sääntöjen mukaisesti oikeus ilmoittautua aikuisten BWF/BE sanktioituihin kilpailuihin:
BE Circuit, tasot Future Series, Series ja Challenge – noudatetaan BE Circuit Regulations ohjeita tai BWF Competition Regulations ohjetta jos BE ei ole erikseen muuta ohjeistanut. Suomessa pelattavista kilpailuista Finnish Open kuuluu tähän kategoriaan ja vuonna 2020 tasolla Challenge ja ilmoittautuminen tapahtuu Goodmintonin kautta
BWF, tasot  Grade 2 (BWF Tour Super 100 (Level 6) ja (HSBC BWF World Tour Super 300, – 500, -750, -1000 ja – Finals [Level 5-1]), Grade 1 (Kaikki MM-ksat  ja Olympialiset – josta muuten ainoana kilpailuna erikseen 3. sijan rankingpisteet)

Junioripelaajat/-kisat: ilmoittautuminen tällä hetkellä liittoryhmäkoordinaattorille sovitusti.
BE Junior Circuit, tasot Future, Series, Challenge ja GP. Suomessa pelattavista kilpailuista Finnish Junior 2020 kuuluu tähän kategoriaan tasolla Series

BWF/BE sanktioitujen kilpailuiden ilmoittautumisjärjestelmää ollaan uusimassa niin, että kaikki BWF/BE kilpailuiden ilmoittautumiset voidaan tehdä pelaajan tunnistuksen kautta samaan järjestelmään – tämä vie vielä tovin aikaa, mutta ehkä jo kauden 2020-2021 alussa.

BWF/BE sanktioiduissa kilpailuissa ja niiden ilmoittautumisessa noudatetaan hyvien tapojen lisäksi BWF:n ja BE:n kilpailusääntöjä (BWF Competition Regulations ja BE Circuit Regulations) jo ilmoittautumisvaiheessa, jotta asiat sujuvat jouheasti ja kaikille samalla tavalla.
On sovittu, että suomalaiset pelaajat ilmoittautuvat kaikkiin kilpailuihin vähintään viikkoa ennen varsinaista ilmoittautumisen päättymispäivää (Entry Deadline), koska entry deadline on ensimmäinen päivämäärä, joka vaikuttaa osallistujan maksuvelvoitteen syntymiseen BE Circuit Regulationin perusteella (kaikki BE Circuit kilpailut [aikuiset, U19 ja U17 Circuit]). Näin menetellen meillä on viikon varoaika poikkeustilanteille.

BWF kilpailuissa ei peritä Entry feetä (ilmoittautumismaksua) sen sijaan BE:n kilpailuissa kilpailujärjestäjä sellaisen perii ja sen maksuvelvollisuuden syntyminen on BE:n säännöissä selkeästi kuvattu (kappale 17) ja on lyhyesti:
– ilmoittautumismaksun maksuvelvoite syntyy silloin, kun pelaajaa ei ole poistettu (withdrawn) kilpailusta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää (Entry deadline) ja hänet on kilpailuun hyväksytty joko pääkilpailuun tai karsintaan. Lista (M&Q-list ja Acceptance list) pelaajista julkaistaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisenä perjantaina. Kilpailuiden viimeinen ilmoittautumispäivä on aina tiistaina.
– maksuvelvoitetta ei synny pelaajalle, joka on M&Q listalla varasijalla (Reserves) ennen kuin hänet mahdollisesti nostetaan karsintaan

Kilpailusta poisjäänti
Kaikissa yllä mainituissa kilpaluissa poisjäänti ilman ilmoittautumismaksun maksuvelvoitetta päättyy Entry Deadline -päivänä eli siihen päivään asti kilpailusta voi jäädä pois ilman ilmoittautumismaksua.
– poisjäänti Entry deadlinen jälkeen mutta ennen Withdrawal Deadlinea (maanantai ennen arvontaa) ei poista maksuvelvoitetta kun pelaaja on hyväksytty karsintaan tai pääkilpailuun
– poisjäänti Withdrawal deadlinen jälkeen aiheuttaa ilmoittautumismaksun lisäksi BWF:n Late withrawal feen eli sakon, jonka suuruus riippuu kilpailun tasosta.

Yhteistyössä